Sporten met je baby: Baby Shape

Een sportieve workout op muziek voor mama. samen met je baby in de draagzak

Sporten baby Eindhoven

Waarom babyshape?

Sportief

Fun

Muziek

Samen sporten

Genieten

uitdagend

Meestal kun je vanaf 6 weken na de bevalling en 8 weken na een keizersnede weer starten met sporten. Vanaf dit moment kun je ook starten met het sporten samen met je baby’tje. Dit terwijl je je baby lekker tegen je aan draagt in een draagzak of draagdoek. 

Gegarandeerd fun voor twee met deze swingende workout! Een lekkere pittige workout  op muziek voor mama terwijl je baby’tje geniet van jouw bewegingen in de draagzak. Heerlijk toch?

Een swingende workout

In deze les draag je je kindje lekker bij je in de draagzak. Een total body (baby) workout op muziek waar dans, conditie en kracht samenkomen. Dit in combinatie met het dragen van je kindje maakt de workout fantastisch! 

Sporten en dansen met je baby

De hele les is een swingende workout waarbij we de bewegingen uitvoeren op de muziek. Na de uitgebreide swingende warming up pakken we verschillende spiergroepen van het lichaam aan met behulp van gewichtjes, weerstandsbanden of andere materialen. Maar ook gebruiken we het eigen lichaamsgewicht (en het gewicht van je baby wat je natuurlijk draagt). 

De bewegingen in de Baby Shape les zijn niet moeilijk, iedere mama kan meedoen!  

Je baby dragen in de draagzak of draagdoek

Je draagt je baby’tje in een (ergonomische) draagzak of doek. Hierbij wordt je baby ondersteund door de draagzak of draagdoek en heb jij je handen vrij voor de workout.

Geloof ons: de baby’s vinden de bewegingen heerlijk!

Heb je er zelf geen maar wil je wil graag deelnemen? We hebben ook een aantal draagzakken of doeken gratis te leen voor jouw workout

Lestijden

Op het moment wordt deze les tijdelijk niet gegeven. Benieuwd wanneer je weer aan kunt sluiten? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. 

Wel geven wij iedere zaterdagochtend om 10 uur de draagworkout voor jou samen met je baby! 

LERARESSEN

Demi