Corona update 4-11

Corona maatregelen
Om maar met de deur in huis te vallen: Vandaag om 22 uur gaan de nieuwe maatregelen omtrent Corona in. Sportscholen blijven open. Gelukkig!
Maar hoe zit het dan met Mini & Mom? 

Wat houden de nieuwe maatregelen in? 
Er mag nog in groepjes van 2 personen gesport worden. Ook met meerdere groepjes naast elkaar binnen in één ruimte. Dit tot maximaal 30 personen per ruimte met een duidelijke afbakening tussen de groepjes. 

Hoe ziet dit er voor Mini & Mom uit? 
Wij blijven open maar zullen de groepslessen aanpassen naar “vrije” trainingen zoals in de Gym. In plaats van een groepsles ga je nu in een groepje van 2 personen zelf aan de slag met de oefeningen. Wij hebben de oefeningen al voor je bedacht en uitgewerkt maar jullie voeren ze zelf uit. Natuurlijk nemen we eerst de oefeningen door en begeleiden en motiveren wij jullie gedurende je training. 

Een ander concept dus de komende 2 weken. Maar met net zo’n fijne oefeningen. 
Wij zorgen voor een duidelijke afbakening van de groepjes van 2 personen. Bij binnenkomst kun je plaatsnemen in je groepje van 2. Het opruimen en verlaten van de zaal zullen we per groepje doen. 

De workout: 
Ga in een tweetal aan de slag met uitdagende en pittige oefeningen. Conditie, kracht, het komt allemaal aan bod in deze sportieve training. Natuurlijk net zo uitdagend als je van ons gewend bent en helemaal gericht op jouw zwangerschap of herstel.

De Pilates
In een tweetal ga je aan de slag met de Pilates oefeningen. Controle, kracht, balans… Net zoals als je van ons gewend bent. Je hoeft hier geen ervaring voor te hebben, wij zijn er om jullie te helpen!

De Draagworkout
In een 4 tal (2 volwassenen en jullie baby’tjes) ga je aan de slag met de uitdagende oefeningen. Blijf fit en geniet samen met je kleintje. Geloof ons: we maken het net zo leuk en uitdagend als anders! 

Yoga
De Yoga wordt na vandaag Online voortgezet voor 2 weken. Let op: alleen de woensdag om 19.15u blijft beschikbaar voor zwangerchapsyoga. De Yoga van vrijdag ochtend (zwangerschapsproof) blijft staan om 09.15u (online). 

Heb je al een les geboekt de komende 2 weken? Dan wordt deze omgezet naar de Online les.

Maar: Er blijven 2 plekken in de studio beschikbaar. Wil je deze vervullen omdat je bijvoorbeeld geen ruimte hebt thuis (of een andere reden kan natuurlijk ook)? Mail ons dan even zodat we een plekje in de studio voor je kunnen reserveren. Wacht dan niet te lang want 2 plekken is natuurlijk niet veel.


Online les volgen. 
Vanwege deze wijzigingen is het tijdelijk niet mogelijk om de Pilates les Online te volgen. Excuus voor het ongemak. 

Duur
Deze wijzigingen zullen we de komende 2 weken doorvoeren. Na 2 weken worden het weer “echte” groepslessen (met 1,5 meter afstand natuurlijk). 

Extra maatregelen
– Zou je voor de trainingen je eigen matje mee kunnen nemen of een groot badlaken? Deze kun je op het door ons klaargelegde matje leggen. Dit zorgt ervoor dat we snel en hygiënisch kunnen werken binnen de groepje.
– Wij blijven de ruimte ventileren dus zorg dat je een vestje bij hebt die je weer uit kan trekken. Warm ga je het wel krijgen hoor 😉 

Laten we er het beste van maken. Wij beloven dat het leuke trainingen gaan worden en wie weet… Misschien worden er wel nieuwe ideeën geboren? 

Afmelden
Je hoeft je dus niet af te melden voor je geplande trainingen. Maar mocht je toch niet kunnen deelnemen dan vragen we je wel je tijdig af te melden.

Tot snel allemaal!
X Team Mini & Mom

Op de hoogte blijven van wat er speelt bij Mini & Mom? Volg ons op Facebook en Instagram.