Menu Sluiten

1 jaar Mini & Mom!

Mini & Mom bestaat op 8 december 1 jaar! Dit willen wij natuurlijk graag met jullie vieren! Daarom hebben we deze gehele week (9-14 december) verschillende verassingen voor iedereen. Je hoeft dus nog niet bij Mini & Mom te sporten om deel te nemen! 

Laten we er een feestje van maken! 

Gratis Try out workshop

Ben jij ook zo benieuwd wat je allemaal kunt op het gebied van sport tijdens je zwangerschap? Of nog op zoek naar wat bij jou past? Dan is onze try out workshop perfect voor jou! Want waarom is het aan te raden om te sporten tijdens je zwangerschap? En waar moet je rekening mee houden?
Tijdens de workshop krijg je antwoord op deze vragen maar gaan we ook echt aan de slag! Je gaat in één les (van 45 minuten) ervaren wat het verschil is tussen de zwangerschaps workout, zwangerschapsyoga en zwangerschapspilates.
Voor wie?
Voor alle zwangere vrouwen die willen ontdekken hoe ze fit de zwangerschap door kunnen komen. Je hoeft hiervoor niet bij Mini & Mom te sporten!
Wanneer?
Deze leuke try out vinden plaats op  woensdag 11 december van 18.45 uur tot 20.15 uur in Eindhoven.
En verder?
Na de training ben je waarschijnlijk net zo enthousiast geworden als wij… Daarom hebben wij nog een hele mooie kennismakingsactie voor jou! Meer hierover hoor je aan het einde van de try out.   

Heb je er al helemaal zin in en geen zin om te wachten? Dan kun je natuurlijk altijd al starten bij Mini & Mom en daarnaast ook gratis deelnemen aan de try outs! 

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Omdat wij persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden hebben wij maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht daarom niet te lang met aanmelden! 

Lesrooster 

In verband met de Try Out Workshops zullen de zwanger en back in shape workout van dinsdag 10 december en de zwangerschapsyoga van woensdag 11 december eenmalig om 20.15 uur gegeven worden in plaats van 20.00 uur.

We Love Presents

Voor al onze leden staat er deze week een leuk cadeautje te wachten! Gewoon omdat wij blij zijn met jou! Dus schrijf je snel in voor je les naar keuze en neem je verrassing mee naar huis. Maximaal 1 per persoon. 

Ontvang een gratis massage 

Neem jij een vriendin mee voor een proefles of naar de Try out workshop deze week? Leuk! Wanneer jouw vriendin zich inschrijft voor 10 of 20 lessen krijg jij van ons een heerlijke massage van 30 minuten cadeau! (Laat je vriendin even in de aanvraag vermelden dat ze via jou komt) 

 

Wat leuk dat je je naar onze try out komt! Je bent van harte welkom bij ons. 

Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en we nemen snel (binnen 24 uur) contact met je op om je reservering te bevestigen.

Klik hier voor ons privacybeleid