Menu Sluiten

Mini & Mom Online en Buiten workouts

Wat is het een bizarre tijd he? Een tijd waarin we veel thuis zitten. Genieten van je zwangerschap of de kraamtijd wordt je niet echt makkelijk gemaakt nu. Dan hebben we het nog niet eens over fit blijven en de ontspanning kunnen vinden.

Wij willen jou hierbij helpen. Want genieten van de zwangerschap of herstellen doe je juist nu. Je kunt je zwangerschap of herstel namelijk niet even uitstellen… Daarom geven wij jou de mogelijkheid om met onze workouts even tijd voor jezelf te maken. Even stil te staan bij je zwangerschap of herstel, vanuit jouw woonkamer of samen met ons buiten. 

Wil jij...

 • Je fitter en energieker voelen in deze tijd?
 • Van je zwangerschap of kraamtijd kunnen genieten?
 • Sporten vanuit huis zonder ingewikkelde materialen aan te schaffen?
 • Een stok achter de deur en via een life stream tegelijkertijd met andere (aanstaande) mama's sporten?
 • Met de mogelijkheid om je vragen aan de trainster te stellen per email?

Dan zijn wij er voor jou met onze zwangerschaps- en Back in Shape Home Workouts!

 

Online home workouts

Maak even tijd voor jezelf met onze life stream home workouts. Je kunt deelnemen aan verschillende workouts. Net waar jij zin in hebt! Zin in een sportieve workout of liever even de ontspanning opzoeken met Online zwangerschapsyoga? Alles is mogelijk! Iedere week bieden we jou nieuwe workouts van 45 minuten voor in je eigen woonkamer. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een matje.

Door je vooraf aan te melden voor de workout naar keuze heb je altijd een stok achter de deur!

Buiten workouts
in Eindhoven

Geniet samen met andere zwangere dames en mama’s van onze buiten trainingen. Je kunt deelnemen aan verschillende workouts. Net waar jij zin in hebt! Zin in een sportieve workout of liever deelnemen aan de Pilates les? Alles is mogelijk! Iedere week bieden we jou nieuwe workouts van 45 minuten gezellig samen en heerlijk in het zonnetje. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een matje.

Meld je vooraf aan in de agenda en ben verzekerd van een plekje. We kijken er naar uit je te zien!

Locatie: Kerstroosplein

Online en buiten Zwangerschapscursus

 • Zwanger Workout

Zwanger Workout: Sportieve workouts om een goede conditie te behouden tijdens de zwangerschap. Squats, lunges, het behoort allemaal tot de workout die speciaal ontwikkeld is voor het zwangere lichaam.

 

 • ZwangerschapsPilates

ZwangerschapsPilates: Met de bekende Pilates methode worden de oefeningen in een rustig tempo uitgevoerd op de mat. Met de juiste balans in souplesse, stabiliteit en kracht ligt de nadruk op het activeren van de rug-, buik- en bekkenspieren.

 • ZwangerschapsYoga

ZwangerschapsYoga: Een actieve vorm van zwangerschapsyoga waarin je leert door te doen. Met verschillende houdingen en ademhalingsoefeningen leer je diep ontspannen. Zo kun je de weeën gemakkelijker opvangen en zul je minder pijn ervaren tijdens je bevalling.

Online en buiten
Back in Shape programma

 • Back in Shape Workout

Back in Shape Workout: Een sportieve workout om je lichaam weer back in shape te krijgen. Er wordt aan zowel kracht als conditie gewerkt in deze afwisselende workout. Bekende fitness oefeningen zoals bijvoorbeeld de squat komen aan bod tot hele specifieke oefeningen speciaal voor het herstel van je buik- en bekkenbodemspieren.

 • Back in Shape Pilates

Back in Shape Pilates: In een rustig tempo voeren we de oefeningen uit op de mat. De nadruk ligt op het herstellen en activeren van de rug-, buik- en bekkenspieren. Een actieve les waarvan je niet buitenadem raakt maar waarschijnlijk wel wat spierpijn zal ervaren.

 • Draag workout

Draag workout: De draag workout is echt een workout voor mama’s en baby waarbij je je baby’tje lekker bij je draagt in een draagzak of doek. Je hebt je handen vrij en je baby ontspant helemaal van jouw bewegingen. Deelnemen kan vanaf 6 weken tot wanneer hij het fijn vindt om bij jou in de draagzak mee te doen. De oudste baby’s zijn al 1 geweest en bewegen echt mee met de oefeningen.

Practisch

 • Locatie buiten lessen: Kerstroosplein
 • Volg je workout naar keuze
 • Vanaf 1 juli ook weer op locatie