Zwanger en mama trainster: demi

Docent Yoga Demi

Yoga

Workout

Voor zwangeren

En mama’s

Focus op uitvoering

Yoga flow 

Wie is Demi?

Yoga girl

Sportief

Leefstijl coach

Trainster

Focus

Mijn naam is Demi van Mulken en woon nu al ongeveer 10 jaar in het mooie Eindhoven. Ik ben afgestudeerd als diëtist en na mijn studie de sportwereld ingerold. Waar ik de afgelopen jaren verschillende functies heb vervuld en verschillende soorten sport heb mogen ontdekken. In mijn huidige werk als leefstijl coach mag ik al mijn kennis en ervaringen samen voegen tot één mooi beroep. Ik vind het zelf ook continue een uitdaging om alle gezondheidsrichtlijnen te combineren en te balanceren in een druk leven.

Yoga voor zwangeren en mama's

Het geven van groepslessen doe ik nog steeds omdat ik het zó ontzettend leuk vind. Ik ben zelf nog geen mama, wat betekent dat ook ik nog heel veel leer van jullie. Ik vind het mooi om te zien hoe jullie tijdens de lessen met elkaar delen en helpen. Je zult mij voornamelijk zien bij de Yoga lessen maar je kunt mij ook tegen komen in de andere lessen. Binnen mijn lessen leg ik altijd focus op de uitvoering van de oefening zodat het veilig blijft en je er het meeste uithaalt. Yoga geeft je de mogelijkheid om te ontdekken wat je voelt, hoe je lijf in elkaar zit en hoe je je lijf kunt gebruiken op de manier dat jij dat wilt. Dit helpt je niet alleen tijdens je zwangerschap en je bevalling, maar ook bij alle andere sporten en het dagelijkse leven. 

Yoga bij Mini & Mom in Eindhoven

De yoga les die ik geef, is zwangerschapsproof. Dit betekent dat deze voor iedereen toegankelijk is, voor zowel mama’s als mama’s in spé. De lessen wisselen af, waarin we tijdens de ene les statische naar klassieke yoga houdingen toe bewegen en bij de volgende een continue flow aanhouden. De ene les is uitdagender betreft kracht, terwijl de volgende rustiger kan zijn en er meer focus ligt op flexibiliteit. Tijdens de yogalessen train je dus verschillende facetten van je lijf op verschillende wijze. Het maakt je sterker, flexibiler en haalt spanning weg.

Ondanks dat de focus op andere punten ligt, komen de volgende aspecten bij elke les terug: ademhaling, kracht, balans, flexibiliteit en ontspanning. 

Ik hoop je te mogen ontmoeten bij Mini & Mom!