Menu Sluiten

Leskaarten

Om met een groepsles mee te doen kun je deze online boeken via de agenda in het menu. Hiervoor heb je een leskaart nodig die verkrijgbaar zijn in de webshop voor 5, 10 of voor 20 lessen. Zodra je er één hebt gekocht wordt het les-tegoed direct op jouw account gezet en kun je meteen een les boeken. Let op, je krijgt dus geen leskaart thuisgestuurd.  

Als je een les op tijd (tot 24 uur voor de les) afzegt wordt het tegoed gewoon teruggeboekt op jouw account. Dit kun je eenvoudig zien via Mijn Account bovenin de menu balk.

Algemeen

Ja, wij hebben gratis parkeerplaatsen op eigen terrein voor de deur. Daarnaast is er net buiten het terrein ook nog een gratis openbare parkeerplaats. 

Wij raden aan om een flesje of bidon mee te nemen. Wij hebben watercoolers waar je je flesje of bidon kunt vullen met bronwater. Verder hoef je in principe voor de les zelf niets mee te nemen, wij hebben alles in huis om je van alle gemakken te voorzien.

Alle lessen duren bij ons 3 kwartier, in het lesrooster plannen we een uur zodat we nog tijd hebben voor een praatje, het stellen van vragen of een kopje thee.

* De duur van de mini lessen kan iets afwijken aangezien we met baby’s zijn. We willen het natuurlijk leuk voor ze houden dus mocht het voorkomen dat ze er genoeg van hebben dan stoppen we wat eerder.

Mocht je zelf merken dat het genoeg is geweest voor je baby voel je dan vrij om voortijdig de les te verlaten, dit is geen enkel probleem! Je kunt ook tussendoor een kopje thee gaan drinken als je dat fijn vindt.

Je kunt de lessen op je kaart inwisselen voor alle soorten lessen die we bieden. Ben je net bevallen dan kun je de lessen op de kaart nog gebruiken voor de new mom en mini lessen.

Natuurlijk, de lessen zijn zo ingericht dat je op je eigen niveau mee kunt doen. Het gaat er bij ons niet om hoe “goed” of “slecht” je bent maar dat je plezier beleeft in de lessen en met de andere mama’s.

Omdat wij een maximum aantal deelnemers van 8 hebben per les is het noodzakelijk dat je je vooraf aanmeld voor de les. Je kunt in de online agenda zelf je les plannen. 

Je kunt je in jouw account tot 24 uur voor de les afmelden. 

Zwangerschaps lessen

Je kan al vanaf het moment dat je zwanger bent deelnemen aan de mom te be lessen. Het meest voorkomende is om te starten rond de 12eweek van je zwangerschap. Je lichaam verandert vanaf het moment dat je zwanger bent dus je kunt niet vroeg genoeg beginnen. Deelnemer kan tot de uitgerekende datum.

Jazeker, je kunt gewoon deelnemen aan alle lessen. Er wordt juist geadviseerd om bij bekkenklachten te blijven bewegen en de bekkenbodem te versterken. Laat dit wel even van tevoren weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden en bepaalde aanpassingen kunnen bieden.

Back ik shape lessen

Je kunt vanaf 6 weken na je bevalling en 8 weken na je keizersnede deelnemen. Je bent dan voldoende herstelt om weer langzaamaan wat te gaan bewegen. Verwacht geen hoge intensiteit oefeningen maar vooral oefeningen met het eigen lichaamsgewicht met voldoende rust om je lichaam weer te herstellen.  

Heb je een bevalling met complicaties gehad? Overleg dan even voor de zekerheid met je verloskundige of gynaecoloog.

Deelnemen kan ik principe tot wanneer je zelf wilt maar na 3 maanden na de bevalling ben je waarschijnlijk toe aan wat meer uitdaging en kun je deelnemen aan de mini lessen met je baby.

Mama- baby workout

Als je een kinderwagen bij je hebt laat deze dan in de auto aangezien de leszaal op de eerste etage zit en deze alleen te bereiken is via de trap. 

Je kunt als je wilt de maxi cosi meenemen, wij gebruiken deze verder niet in de les dus het is voor jezelf misschien handig om deze in de auto te laten en je baby los mee te nemen. Dit scheelt je weer wat gesjouw de trap op 😉

Voor de les zelf hoef je naast een flesje of bidon in principe niets mee te nemen, wij hebben alles in huis om je van alle gemakken te voorzien. Mocht je spulletjes voor je baby nodig hebben zoals bijvoorbeeld luiers of voeding neem dit dan zelf mee.