Menu Sluiten

Leskaarten

Om met een groepsles mee te doen kun je deze online boeken via de agenda in het menu. Hiervoor heb je een leskaart nodig die verkrijgbaar zijn in de webshop voor 5, 10 of voor 20 lessen. Zodra je er één hebt gekocht wordt het les-tegoed direct op jouw account gezet en kun je meteen een les boeken. Let op, je krijgt dus geen leskaart thuisgestuurd.  

Als je een les op tijd (tot 24 uur voor de les) afzegt wordt het tegoed gewoon teruggeboekt op jouw account. Dit kun je eenvoudig zien via Mijn Account bovenin de menu balk.

Corona gerelateerde vragen

Dit is afhankelijk van de maatregelen vanuit de overheid. Wanneer we weer open mogen zullen we dit direct doen.

Dit is niet nodig, wij hebben matjes voor jullie klaar liggen. Wel vragen we van jullie om na de les je matje te reinigen met de daarvoor bestemde alcohol sprays. 

Mail ons even zodat we je op de wachtlijst kunnen zetten. Zodra er een plekje vrij komt kunnen wij de les voor je reserveren. 

Mocht de les ook op een andere locatie gegeven worden dan mag je hier ook altijd aansluiten. 

Online programma

De komende tijd zullen we voorlopig nog Online lessen blijven streamen. We hebben gemerkt dat het voor een aantal deelnemers echt een uitkomst is (gedurende de Corona tijd).

De video’s streams worden op onze eigen pagina gehost. 

Op de dag van de gekozen Online workout ontvang je van ons de link naar de workout.

Nee, jij ziet de docente die de les geeft maar wij en de andere deelnemers zien jou niet.

Natuurlijk, de wereld lijkt misschien even stil te staan maar de tijd tikt door. Je zwangerschap of herstel staat niet even stil.

We hebben daarom de lessen zo ingericht dat je op je eigen niveau mee kunt doen. Daarnaast zorgen we dat we duidelijke uitleg geven zodat iedereen het kan volgen, met of zonder ervaring.

Algemeen

Ja, wij hebben gratis parkeerplaatsen op eigen terrein voor de deur. 

Dat kan zeker! Je kunt dit zelf Online regelen via deze link. 

Wij raden aan om een flesje of bidon mee te nemen. Wij hebben watercoolers waar je je flesje of bidon kunt vullen met bronwater. Verder hoef je in principe voor de les zelf niets mee te nemen, wij hebben alles in huis om je van alle gemakken te voorzien.

Het fysieke gedeelte van de workouts zijn bij ons altijd 3 kwartier, in het lesrooster plannen we een uur zodat we nog tijd hebben voor een praatje, het stellen van vragen of een kopje thee.

* De duur van de baby lessen kan iets afwijken aangezien we met baby’s zijn. We willen het natuurlijk leuk voor ze houden dus mocht het voorkomen dat ze er genoeg van hebben dan stoppen we wat eerder. Maar gelukkig gaat het altijd hartstikke goed 😉

Mocht je zelf merken dat het genoeg is geweest voor je baby voel je dan vrij om voortijdig de les te verlaten, dit is geen enkel probleem! Je kunt ook tussendoor een kopje thee gaan drinken als je dat fijn vindt.

Je kunt de lessen op je kaart inwisselen voor alle soorten lessen die we bieden. Ben je net bevallen dan kun je de lessen op de kaart nog gebruiken voor de back in shape lessen. Of onze “gewone” Pilates of Yoga voor alle vrouwen. 

Natuurlijk, de lessen zijn zo ingericht dat je op je eigen niveau mee kunt doen. Het gaat er bij ons niet om hoe “goed” of “slecht” je bent maar dat je plezier beleeft in de lessen en met de andere mama’s.

Omdat wij een maximum aantal deelnemers van 8 hebben per les is het noodzakelijk dat je je vooraf aanmeld voor de les. Je kunt in de online agenda zelf je les plannen. 

Je kunt je in jouw account tot 24 uur voor de les afmelden. 

Zwangerschaps workouts

Je kan al vanaf het moment dat je zwanger bent deelnemen aan de mom te be lessen. Het meest voorkomende is om te starten rond de 12eweek van je zwangerschap. Je lichaam verandert vanaf het moment dat je zwanger bent dus je kunt niet vroeg genoeg beginnen. Deelnemer kan tot de uitgerekende datum.

Jazeker, je kunt gewoon deelnemen aan alle lessen. Er wordt juist geadviseerd om bij bekkenklachten te blijven bewegen en de bekkenbodem te versterken. Laat dit wel even van tevoren weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden en bepaalde aanpassingen kunnen bieden.

De zwangerschapsyoga is de rustigste variant van onze lessen. Dit is een actieve vorm van zwangerschapsYoga gericht op je zwangerschap en bevalling. Dit betekent dat we de hele yoga les ook echt bezig zijn met Yoga oefeningen/ houdingen. Je leert over de bevalling en je zwangerschap maar je leert ook te ontspannen.

De zwangerschapsPilates lessen zijn ook rustige lessen die worden gegeven op rustige muziek. Maar in deze lessen wordt er ook echt gewerkt aan spierkracht. De Pilates oefeningen worden opgebouwd vanuit je powerhouse, het krachtcentrum van je lichaam (diepe buik, bekkenbodem en rug spieren). Je raakt er niet helemaal bezweet van maar je kunt best wat spierpijn ervaren. Je zou kunnen zeggen dat dit tussen de Yoga en de workout in zit. 

Back ik shape lessen

Je kunt vanaf 6 weken na je bevalling en 8 weken na je keizersnede deelnemen. Je bent dan voldoende herstelt om weer langzaamaan wat te gaan bewegen. Verwacht geen hoge intensiteit oefeningen maar vooral oefeningen met het eigen lichaamsgewicht met voldoende rust om je lichaam weer te herstellen.  

Heb je een bevalling met complicaties gehad? Overleg dan even voor de zekerheid met je verloskundige of gynaecoloog.

Deelnemen kan ik principe tot wanneer je zelf wilt maar na 3 maanden na de bevalling ben je waarschijnlijk toe aan wat meer uitdaging en kun je deelnemen aan de mini lessen met je baby.

Mama- baby workout

Dat kan, we kunnen een aantal kinderwagens kwijt in de hal.

Je kunt als je wilt de Maxi Cosi meenemen, wij gebruiken deze verder niet in de les. 

Voor de les zelf hoef je naast een flesje of bidon in principe niets mee te nemen, wij hebben alles in huis om je van alle gemakken te voorzien. Mocht je spulletjes voor je baby nodig hebben zoals bijvoorbeeld luiers of voeding neem dit dan zelf mee.