Menu Sluiten

Agenda

Welkom in de agenda van Mini & Mom! Wanneer je al in het bezit bent van een leskaart dan kun je hieronder je les naar keuze boeken in de agenda. Kies je les en selecteer je leskaart onderaan de pagina bij  "inwisselen van leskaart". Je les in gereserveerd en je ontvangt een bevestiging per email.
Vol? Mail ons even en we zetten je op de wachtlijst.

Let op: Alle roze lessen zijn op onze locatie in Eindhoven, de groene in Veldhoven en de paarse in Best. Je kunt met je leskaart op alle locaties deelnemen.

Niet in het bezit van een leskaart? Maar wil je wel een keer mee komen doen? Geen probleem! Plan een proefles!

Kies een les op de kalender:
Vul je emailadres en wachtwoord in om een les te boeken

Dit is een voorbeeld pagina. Het verschilt van een bericht omdat het zich op een vaste plaats bevindt en getoond wordt in je sitenavigatie (in de meeste thema’s). Veel mensen starten met een Over pagina waarmee ze zich introduceren bij de site bezoekers. Het kan iets vertellen als dit:

Hallo allemaal! Ik ben overdag postbezorger en ’s avonds houd ik me bezig met acteren. Ik woon in Amsterdam en heb een tekkel met de naam Hecktor en houd van sterke koffie

…of iets als dit:

De XYZ vereniging is opgericht in 1971 en levert kwaliteit aan de leden. De vereniging kent sinds de oprichting meer dan 1000 leden, waarvan vele vrijwilligers taken op zich nemen om XYZ te laten bestaan.

Als nieuwe WordPress gebruiker, ga naar je dashboard om deze pagina te verwijderen en maak nieuwe pagina’s voor je site. Veel plezier!