Menu Sluiten

Yoga: Zwangerschapsproof

Wil je gewoon lekker Yoga blijven doen tijdens je zwangerschap? Maar je weet niet precies wat je nu wel allemaal en niet mee kan doen? Heb je misschien al een kindje en geen zin in alle bevallingstips bij zwangerschapsyoga? Dan is onze Yoga (zwangerschapsproof) echt iets voor jou. 

“Gewone” (op hatha gebaseerde) Yoga. Geen zwangerschapsyoga maar wel zwangerschapsproof. 

Yoga: Zwanger

* Tijdelijk alleen Online Yoga vanwege de lockdown.

Anders dan zwangerschapsyoga

Wat is het verschil met zwangerschapsyoga?
De zwangerschapsyoga is echt gericht op je zwangerschap en om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je bevalling. In de zwangerschapsyoga leer je verschillende houdingen en ademhalingsoefeningen waardoor je de weeën gemakkelijker op kunt vangen en minder pijn zult ervaren tijdens de bevalling.
Met deze Yoga les die zwangerschapsproof is laten we de zwangerschaps- en beval- tips even achterwegen. We richten ons op het lekker kunnen bewegen en ontspannen. Ook hiermee versterk je het lichaam om eventuele zwangerschapskwaaltjes te voorkomen of verlichten. Je zorgt voor een soepel en sterk lichaam wat tevens ook vaak zorgt voor een gemakkelijkere bevalling. 

Is de Yoga les (zwangerschapsproof) iets voor mij?
Wanneer je graag gewoon Yoga blijft volgen in je zwangerschap zonder dat dit een hele zwangerschapscursus is dan zit je goed bij deze les. Of wanneer je bijvoorbeeld “gewone” yoga wil volgen naast je zwangerschapsyoga, is dit een uitkomst. 
Zoek je iets om je voor te bereiden op de bevalling? Dan raden we je onze zwangerschapsyoga aan. 

Yoga Eindhoven

Volg de zwangerschapsyoga in Eindhoven of Veldhoven live op de volgende tijden:

*Yoga: zwangerschapsproof in Eindhoven: 
Maandag 20.15 uur

De Online lessen kun je op een tijdstip naar keuze volgen.

Wij worden aangeraden door verloskundigenpraktijken!