Menu Sluiten

Bootcamp tijdens je zwangerschap

Misschien deed je al fanatiek aan bootcamp, maar heb je het idee niet meer echt mee te komen nu je zwanger bent? Of deed je fanatiek mee aan de HIIT bij jouw sportschool? Of lijkt bootcamp-en je heerlijk, maar om nu te starten in je zwangerschap is dan ook weer niet zo handig. Doe dan mee met onze zwangerschaps- (indoor) Bootcamp

zwangerschaps Bootcamp Eindhoven

Zwangerschapsbootcamp

 

*Deze les komt weer terug op het rooster na de lockdown. Wel kun je nu onze zwangerschaps Workout Online volgen.

ZwangerschapsBootcamp

Zwangerschaps-Bootcamp

Een aangepaste HIIT training

Onze bootcamp is een (aangepaste) hoge intensiteit interval training (HIIT). We horen je denken “Maar een HIIT training mag toch helemaal niet wanneer je zwanger bent? Zeker wel, als je je intensiteit maar aanpast naar je belastbaarheid op dit moment, als zwangere.

Inhoud van de les

We zetten in onze zwangerschaps- bootcamp verschillende oefeningen voor je klaar. De timer staat bijvoorbeeld ingesteld op 40 sec. actie en 20 sec. rust/wisseltijd. In een tweetal ga je aan de slag met oefeningen die volledig op elkaar zijn afgestemd, gericht op de grote spiergroepen of full-body. Gezamelijk sluiten we de les af met specifieke oefeningen voor je bekkenbodem, zeer belangrijk in je zwangerschap. 

Waarom?

Zie je bevalling als een marathon, zwaar en uitputtend. Hoe beter je uithoudingsvermogen, naast je spierkracht, hoe beter je bevalling zal verlopen. Daarnaast is het ook gezellig om samen met andere mama’s te doen.  Dit helpt je bij het vinden van motivatie en er is veel persoonlijke aandacht. De training wordt gegeven door een bewegingsdeskundige, gespecialiseerd op het gebied van zwangerschappen.

Omdat je de mogelijkheid hebt om zelf je gewicht, weerstand en intensiteit te kiezen, zijn deze trainingen geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het eventuele niveauverschil in de groep is dus geen enkel probleem. Je haalt het maximale uit jezelf (op dit moment) naar boven!

De meeste starten rond de 12week van de zwangerschap maar je kunt op ieder moment instromen. Deelnemen kan tot de uitgerekende datum.

ZwangerschapsBootcamp Eindhoven

Volg de zwangerschapsbootcamp in Eindhoven live op de volgende tijden:

*ZwangerschapsBootcamp Eindhoven: 
Dinsdag 19.30 uur

*Zwangerschaps workout Eindhoven: 
Donderdag 19.15 uur

Wij worden aangeraden door verloskundigenpraktijken!