Menu Sluiten

Zwanger workout: kom fit de zwangerschap door.

Zwangerschapsfitness bij Mini & Mom

Zwangerschapsfitness

Met de zwangerschaps workout speciaal voor zwangeren trainen we niet om dun te worden, maar bieden we sportieve workouts om een goede conditie te behouden tijdens je zwangerschap. Dit doen we met een leuke/ afwisselende vorm van zwangerschapsfitness. Dit houdt in dat onze workouts speciaal ontwikkeld zijn voor het zwangere lichaam wat in het voordeel werkt voor zowel de mama als de baby in je buik. Het zijn sportieve workouts met extra aandacht besteed voor je bekken, je houding en ademhaling. We focussen op wat wél nog gaat tijdens de zwangerschap in plaats van wat er allemaal niet meer mogelijk is. En geloof ons, je kunt nog een hele hoop wél!

Wij maken het mogelijk om tijdens je zwangerschap op een leuke manier aan sport te doen samen met andere mama’s. Dit helpt je bij het vinden van motivatie en er is veel persoonlijke aandacht. De training wordt gegeven door een bewegingsdeskundige (ook mama) gespecialiseerd op het gebied van zwangerschap en biedt jou de mogelijkheid om deel te nemen op je eigen niveau. Of je nu net begint of al tijden sport… We gebruiken verschillende materialen in de lessen maar er komen geen overweldigende fitnessapparaten aan te pas!

Vanaf wanneer deelnemen aan zwangerschapsfitness?

Je lichaam verandert al vanaf het moment dat je zwanger bent, daarom kun je al vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent deelnemen aan de zwangerschapsfitness. Het meest voorkomende is om te starten rond de 12week van je zwangerschap maar je kunt op ieder moment instromen. Deelnemen kan tot de uitgerekende datum.

Lestijden:
– Dinsdag 19.30 uur Eindhoven
– Donderdag 19.15 uur Eindhoven

Personal training:

Speciale wensen? Of wel van de voordelen van fitness tijdens de zwangerschap genieten maar liever privé? Dat kan, het is bij ons ook mogelijk om Personal Training te volgen tijdens de zwangerschap. Je gaat dan samen met een personal mama trainer aan de slag om zo fit mogelijk de zwangerschap door te komen en de bevalling in te gaan. De trainingen zijn dan volledig op maat naar jouw specifieke doelen

Wij worden aangeraden door verloskundigenpraktijken!