Menu Sluiten
Zwangerschapsfitness eindhoven

Zwangerschaps Workout

 

* Tijdelijk alleen Online zwangerschapsworkouts vanwege de lockdown.

Zwanger workout: kom fit de zwangerschap door.

Zwangerschapsfitness

Met de zwangerschaps workout speciaal voor zwangeren bieden we sportieve workouts om een goede conditie te behouden tijdens je zwangerschap. Dit doen we met een leuke/ afwisselende vorm van zwangerschapsfitness. Dit houdt in dat onze workouts speciaal ontwikkeld zijn voor het zwangere lichaam wat in het voordeel werkt voor zowel de mama als de baby in je buik. Het zijn sportieve workouts met extra aandacht besteed voor je bekken, je houding en ademhaling. We focussen op wat wél nog gaat tijdens de zwangerschap in plaats van wat er allemaal niet meer mogelijk is. En geloof ons, je kunt nog een hele hoop wél!

Wij maken het mogelijk om tijdens je zwangerschap op een leuke manier aan sport te doen samen met andere mama’s. Dit helpt je bij het vinden van motivatie en er is veel persoonlijke aandacht. De training wordt gegeven door een bewegingsdeskundige gespecialiseerd op het gebied van zwangerschap en biedt jou de mogelijkheid om deel te nemen op je eigen niveau. Of je nu net begint of al tijden sport… We gebruiken verschillende materialen in de lessen maar er komen geen overweldigende fitnessapparaten aan te pas!

Vanaf wanneer deelnemen aan zwangerschapsfitness?

Je lichaam verandert al vanaf het moment dat je zwanger bent, daarom kun je al vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent deelnemen aan de zwangerschapsfitness. Het meest voorkomende is om te starten rond de 12week van je zwangerschap maar je kunt op ieder moment instromen. Deelnemen kan tot de uitgerekende datum.

Zwangerschaps Workout Eindhoven

Volg de zwangerschaps Workout in Eindhoven live op de volgende tijden:

*Zwangerschaps Workout Eindhoven: 
Donderdag 19.15 uur

*
Zwangerschaps Bootcamp Eindhoven:
Dinsdag 19.30 uur

De Online lessen kun je op een tijdstip naar keuze volgen.

Wij worden aangeraden door verloskundigenpraktijken!