Zwangerschapsyoga en zwangerschapsscurssen door: Roos

Zwangerschapsyoga zwangerschapscursus Roos

Zwangerschaps-
yoga

Nuchter

Voorbereiding

Ademhaling

Ontspanning

Zwangerschaps-cursus 

Hoi! Ik ben Roos. Ik werk al een aantal jaar als yogadocent, zwangerschapsyogadocent en geef zwangerschapscursussen. Daarnaast ben ik actief als kindercoach en werk ik in het onderwijs. Ik woon sinds een aantal jaar hier in het zuiden van Nederland en dat bevalt erg goed.

Zwangerschapsyoga en zwangerschapscursussen

Na de geboorte van mijn eerste kindje ben ik de zwangerschapsyoga, bevallingsvoorbereiding en geboortezorg ingedoken. Ik gaf al enige tijd Yogales toen ik voor het eerst zwanger werd maar tijdens mijn eerste zwangerschap nam ik zelf zwangerschapsyoga lessen en volgde ik een cursus Hypnobirthing. Dit beviel zo goed dat ik besloot om ook de opleiding tot zwangerschapsyogadocent te volgen. Ook weer bij de geboorte van mijn tweede kindje heb ik gemerkt hoe waardevol het is om je hoofd en lijf rustig voor te bereiden op de bevalling met zwangerschapsyoga.

ZwangerschapsYoga bij Mini & Mom in Eindhoven

Tijdens zwangerschapsyoga besteden we aandacht aan zowel actieve als ontspannende houdingen. Alle houdingen ondersteunen de verandering in je lichaam die je doormaakt als je zwanger bent. Het Zwangerschapsyoga helpt je om soepel en sterk te blijven en je fysiek en mentaal voor te bereiden op de bevalling. De groep is divers en het is altijd leuk en informatief om ervaringen uit te wisselen met elkaar. In de les besteden we ook aandacht aan thema’s zoals: bevalhoudingen, ontspannen tijdens de bevalling,  je ademhaling, het gebruik van affirmaties etc.! 

 

Met zwangerschapsyoga neem je een moment om weer even te connecten met je lichaam en de baby die in je buik groeit. Je hebt geen yoga-ervaring nodig.

Ik hoop je te mogen ontmoeten bij Mini & Mom!