Mama & Baby Yoga

Babyyoga: Een bijzondere postnatale yoga voor mama en baby

Mama en Baby Yoga

Waarom Mama & baby yoga?

versterken band

herstellen

<3 Yoga

Momentje samen

Genieten

ontspannend

Met Mama en Baby Yoga gaan we op een leuke, ontspannende en vooral verantwoorde manier weer aan de slag na je bevalling. Het is de manier om het sporten weer op te pakken na je bevalling en je herstel van je bevalling of keizersnede te bevorderen en dat terwijl je kindje lekker bij je is! 

Het is een bijzondere postnatale yoga les die je helemaal samen met je babytje kunt volgen, zo hoef je geen oppas te regelen en heb je echt een momentje voor jullie samen!

Waarom mama & Baby Yoga

  • Het bevordert jouw herstel
  • Je kan écht iets samen met je baby’tje doen
  • Jouw baby is onderdeel van de Yoga les en wordt er volledig bij betrokken
  • Helpt je wennen aan het mama zijn
  • Vergroot jouw fysieke en mentale kracht als mama
  • Zorgt voor ontspanning (Daar kun je wel wat van gebruiken als kersverse mama)
  • Een momentje voor jullie samen
  • Ontmoet andere mama’s 

Wat doen we in de mama & baby yoga

In de Mama & Baby Yoga combineren we krachtige yoga houdingen met ontspannen momenten en ademhalingstechnieken. Het is helemaal gericht op jouw herstel en het op een speelse manier opbouwen van een band met jouw baby.  Er is tijdens de lessen veel aandacht voor ontspanning. Wist je dat ontspanning een heel belangrijk aspect is in herstel? 

Maar ook jouw herstel is een belangrijk aspect van de lessen. Zo doen we oefeningen die de buikspieren weer bij elkaar brengen (herstellen diastase), besteden we aandacht aan het versterken van de bekkenbodem en zorgen we voor een sterke rug. Eigenlijk alles wat je als kersverse mama wel kan gebruiken ;) 

Je baby dragen in de draagzak of draagdoek

Je draagt je baby’tje in een (ergonomische) draagzak of doek. Hierbij wordt je baby ondersteund door de draagzak of draagdoek en heb jij je handen vrij voor de workout.

Geloof ons: de baby’s vinden de bewegingen heerlijk!

Heb je er zelf geen maar wil je wil graag deelnemen? We hebben ook een aantal draagzakken of doeken gratis te leen voor jouw workout

Praktische informatie

Wat neem je mee naar de Mama & Baby Yoga: je hebt voor de lessen alleen je baby’tje en gebruikelijke verzorgingsproducten nodig. Wij hebben verder alles in huis voor de Yoga les.

Lestijden: (vanaf 17 september) Iedere zaterdag om 10 uur  

Duur les: Wij plannen één uur in de agenda. Het fysieke gedeelte van de les duurt 45 minuten. Daarna is er nog ruimte voor een kopje thee. 

LESKAARTEN

Kies een pakket

1 PROEFLES

symbool 12 groen (1.5 x 1.5 cm) (80 x 80 px) (3 x 3 cm)

10 LESSEN

symbool 158 roze (1.5 x 1.5 cm) (3 x 3 cm)

20 LESSEN

symbool 250 blauw (1.5 x 1.5 cm) (3 x 3 cm) (1)

Onbeperkt lidmaatschap

Keuze uit maand of jaar lidmaatschap
symbool 79 groen (1.5 x 1.5 cm) (80 x 80 px) (3 x 3 cm)

LERARESSEN


Fatal error: Allowed memory size of 201326592 bytes exhausted (tried to allocate 6292224 bytes) in /home/id421/domains/miniandmom.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/libraries/bfi-thumb/bfi-thumb.php on line 460