Draag-Yoga voor Mama & Baby

Mama & Baby yoga (draagzak): Een bijzondere postnatale yoga voor mama en baby

Mama en baby yoga

Waarom Draag-Yoga voor Mama & baby?

versterken band

herstellen

<3 Yoga

Momentje samen

Genieten

ontspannend

Met Draag-Yoga voor mama & Baby gaan we op een leuke, ontspannende en vooral verantwoorde manier weer aan de slag met Yoga na je bevalling. Samen met je kindje die je lekker bij je draagt in een draagzak of doek. Baby’s vinden het heerlijk om gewiegd te worden!

Het is een bijzondere postnatale yoga les die je helemaal samen met je babytje kunt volgen, zo hoef je geen oppas te regelen en heb je echt een momentje voor jullie samen!

Waarom draag-Yoga voor mama & Baby?

  • Het bevordert jouw herstel
  • Je kan écht iets samen met je baby’tje doen
  • Jouw baby is onderdeel van de Yoga les en vindt het heerlijk om lekker gewiegd te worden
  • Helpt je wennen aan het mama zijn
  • Vergroot jouw fysieke en mentale kracht als mama
  • Zorgt voor ontspanning (Daar kun je wel wat van gebruiken als kersverse mama)
  • Een momentje voor jullie samen
  • Ontmoet andere mama’s 

Wat doen we in de Draag-Yoga?

Uiteraard is de inhoud van de les afhankelijk van de behoefte van de baby. Er zal gedurende de les gekeken worden naar de ruimte die de baby’s ons deze ochtend geven. Maar geloof ons… Baby’s vinden het heerlijk om in de draagdoek gewiegd te worden. De ideale manier om samen even een moment van beweging te vinden. 

Elke week beoefenen we een zelfde bewegingsreeks. Herhaling is voor baby’s rustgevend en vertrouwd. Daarnaast kan jij  zo elke week ervaren welke progressie je lijf maakt.

Naast dat yoga voor mama & baby een ontspannen moment voor jullie samen is, is  jouw herstel ook een belangrijk aspect van de lessen. Eigenlijk alles dus wat je als kersverse mama wel kan gebruiken 😉 

Praktische informatie

Wat neem je mee naar de Draag-Yoga voor Mama & Baby?: Naast je gebruikelijke  je verzorgingsproducten neem je een (ergonomische) draagzak of draagdoek mee. Mocht je er geen hebben laat dit dan even weten. Wij hebben er ook een aantal in de studio liggen om te gebruiken.  

Vanaf wanneer kan ik deelnemen: Het leuke is dat je aan deze les al vanaf 2 weken na je bevalling kunt starten. De zachte houdingen dragen bij aan jouw herstel, dit terwijl je baby lekker bij je is. 
Tot wanneer: Je kunt de Draag-Yoga voor mama & baby volgen tot het moment dat jouw baby niet meer in de draagzak wil/kan. Maar wist je dat baby’s het vaak nog een lange tijd heerlijk vinden? 

BOEK JE LES METEEN

LESKAARTEN

Kies een pakket

1 PROEFLES

symbool 12 groen (1.5 x 1.5 cm) (80 x 80 px) (3 x 3 cm)

10 LESSEN

symbool 158 roze (1.5 x 1.5 cm) (3 x 3 cm)

20 LESSEN

symbool 250 blauw (1.5 x 1.5 cm) (3 x 3 cm) (1)

Onbeperkt lidmaatschap

Keuze uit maand of jaar lidmaatschap
symbool 79 groen (1.5 x 1.5 cm) (80 x 80 px) (3 x 3 cm)

LERARESSEN

monique mama en baby yoga
Monique