Menu Sluiten

Fit tijdens je zwangerschap

Je bent zwanger, van harte gefeliciteerd! Wist je dat het tijdens je zwangerschap super belangrijk is om fit te blijven? Fitte mama’s hebben namelijk een prettigere zwangerschap met minder zwangerschapskwaaltjes. Daarnaast hebben fitte mama’s vaak ook een veel gemakkelijkere bevalling. 

Fit blijven tijdens je zwangerschap doe je met onze verschillende groepslessen speciaal ontwikkeld voor het zwangere lichaam. Met één leskaart is het mogelijk om de verschillende groepslessen te volgen. Ze zijn de perfecte aanvulling op elkaar maar voor eentje kiezen of afwisselen mag natuurlijk ook. Jij bepaalt!

Wij worden aangeraden door verloskundigen praktijken. 

Sportieve workouts voor het hele lichaam. Speciaal samengesteld voor tijdens de zwangerschap met o.a. aandacht voor de bekkenbodem spieren. 

Een heerlijk actieve vorm van zwangerschapsyoga in kleine groepjes. Met o.a. verschillende ademhalingsoefeningen en houdingen voor tijdens de bevalling.

Houding, kracht, coördinatie, balans en ademhaling zijn het uitgangspunt van deze lessen met de nadruk op de rug-. buik (aangepast) en bekkenbodemspieren.