Menu Sluiten

Fit tijdens je zwangerschap

Je bent zwanger, van harte gefeliciteerd! Wist je dat het tijdens je zwangerschap super belangrijk is om fit te blijven? Fitte mama’s hebben namelijk een prettigere zwangerschap met minder zwangerschapskwaaltjes. Daarnaast hebben fitte mama’s vaak ook een veel gemakkelijkere bevalling. 

Fit blijven tijdens je zwangerschap doe je met ons ruime aanbod aan zwangerschaps workouts, speciaal ontwikkeld voor het zwangere lichaam. Met één leskaart is het mogelijk om de verschillende workouts te volgen. Ze zijn de perfecte aanvulling op elkaar maar voor eentje kiezen of afwisselen mag natuurlijk ook. Jij bepaalt!

Wij worden aangeraden door verloskundigen praktijken. 

Sportieve workouts voor het hele lichaam waarbij je zeker fit blijft tijdens je zwangerschap. Conditie, spierkracht, het komt allemaal aan bod. Zelfs met aandacht extra aandacht voor de bekkenbodem spieren.

Een heerlijk actieve vorm van zwangerschapsyoga waarin je echt van je zwangerschap kan genieten. Met onder andere verschillende ademhalingsoefeningen en houdingen voor tijdens de bevalling. Maar deze zwangerschapsyoga zit ook vol tips voor een fijne zwangerschap. Je bent tenslotte eerst 9 maanden zwanger 😉 

At Mini & Mom we are offering wonderfully active prenatal Yoga in small groups. With different postures and breathing exercises to relax deeply so you can more easily cope with contractions and experience less pain during delivery.

Houding, kracht, coördinatie, balans en ademhaling zijn het uitgangspunt van de zwangerschapsPilates. Bij zwangerschapsPilates ligt de nadruk op de rug-. buik (aangepast aan de zwangerschap) en bekkenbodemspieren zodat je zonder of met zo min mogelijk klachten je zwangerschap doorkomt. 

Wil je gewoon lekker Yoga kunnen blijven doen in je zwangerschap? Zonder dat je daarvoor echte zwangerschapsyoga volgt? Dat kan! Naast onze Zwangerschapsyoga bieden wij ook “gewone” Yoga maar dan zwangerschapsproof. Tijdens deze Yogales kun je dus heerlijk van Yoga genieten zonder dat je bepaalde oefeningen over hoeft te slaan zoals bij de reguliere Yoga in bijvoorbeeld de sportschool. Zo weet je zeker dat het goed doet! Ook heerlijk in combinatie met de zwangerschapsyoga 😉