Menu Sluiten

Fit tijdens je zwangerschap

Je bent zwanger, van harte gefeliciteerd! Wist je dat het tijdens je zwangerschap super belangrijk is om fit te blijven? Fitte mama’s hebben namelijk een prettigere zwangerschap met minder zwangerschapskwaaltjes. Daarnaast hebben fitte mama’s vaak ook een veel gemakkelijkere bevalling. 

Fit blijven tijdens je zwangerschap doe je doormiddels van ons ruime aanbod speciaal ontwikkeld voor het zwangere lichaam. Met één leskaart is het mogelijk om de verschillende workouts te volgen. Ze zijn de perfecte aanvulling op elkaar maar voor eentje kiezen of afwisselen mag natuurlijk ook. Jij bepaalt!

Wij worden aangeraden door verloskundigen praktijken. 

Sportieve fitness workouts voor het hele lichaam waarbij je zeker fit blijft. Speciaal samengesteld voor tijdens de zwangerschap met o.a. aandacht voor de bekkenbodem spieren. 

Een heerlijk actieve vorm van zwangerschapsyoga. Met o.a. verschillende ademhalingsoefeningen en houdingen voor tijdens de bevalling.

At Mini & Mom we are offering wonderfully active prenatal Yoga in small groups. With different postures and breathing exercises to relax deeply so you can more easily cope with contractions and experience less pain during delivery.

Houding, kracht, coördinatie, balans en ademhaling zijn het uitgangspunt van deze lessen met de nadruk op de rug-. buik (aangepast) en bekkenbodemspieren.