Waarom zwangerschapsyoga?

Modern

voorbereiding

Bevalling

Zwangerschap

ontspanning

Ademhaling

Je bent op zoek naar zwangerschapsyoga in Eindhoven maar hebt geen zin in een “puf cursus” of praat clubje. Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij bieden jou moderne zwangerschapsyoga op onze prachtige locatie in Eindhoven.

Wat is zwangerschapsyoga?

Zwangerschapsyoga bereid je voor op je bevalling, versterkt je lichaam en het vermindert zwangerschapskwaaltjes. Kortom: met zwangerschapsyoga zorg je voor een soepel en sterk lichaam. Daarmee zorg je vaker voor een gemakkelijkere bevalling. Daarnaast leer je verschillende houdingen en ademhalingsoefeningen om diep te ontspannen. Hierdoor kun je de weeën gemakkelijker opvangen en zul je minder pijn ervaren tijdens de bevalling. 

In plaats van ons te richten op wat je allemaal niet meer kunt richten wij ons op wat je wél kunt!

Moderne zwangerschapsyoga bij Mini & Mom

Onze zwangerschapsyoga is zo samengesteld dat je kan starten op ieder moment in je zwangerschap. Dus wanneer je dit zelf prettig vindt. Zo kan je zelfs deelnemen aan onze zwangerschapsyoga tot het eind van je zwangerschap.
Vaak wordt er rond de 12e week van de zwangerschap met zwangerschapsyoga gestart, maar instromen kan natuurlijk ook op een later moment.

De zwangerschapsyoga bij Mini & Mom is een moderne vorm van zwangerschapsyoga, je bent de hele les ook echt bezig met yoga. Daarnaast krijg je in de verschillende Yoga houdingen tips en informatie over je zwangerschap en bevalling. Dit terwijl je lekker bezig bent. Want wij zijn namelijk van mening dat je leert door te doen!

Lestijden

Volg de zwangerschapsyoga op onze locatie in Eindhoven op de volgende tijden:

Maandag 20.15 uur (Engelstalig)
Woensdag 19.15 uur
Woensdag 20.15 uur

Duur les: Wij plannen één uur in de agenda. Het fysieke gedeelte van de les duurt 45 minuten. Daarna is er nog ruimte voor een kopje thee. 

Wil je nóg meer leren over de bevalling? Check dan ook onze zwangerschapscursus.

LESKAARTEN

Kies een pakket

1 PROEFLES

symbool 12 groen (1.5 x 1.5 cm) (80 x 80 px) (3 x 3 cm)

10 LESSEN

symbool 158 roze (1.5 x 1.5 cm) (3 x 3 cm)

20 LESSEN

symbool 250 blauw (1.5 x 1.5 cm) (3 x 3 cm) (1)

Onbeperkt lidmaatschap

Keuze uit maand of jaar lidmaatschap
symbool 79 groen (1.5 x 1.5 cm) (80 x 80 px) (3 x 3 cm)

LERARESSEN

Monique