Menu Sluiten

Zwangerschapsyoga

 

* Tijdelijk alleen Online zwangerschapsyoga vanwege de lockdown.

Zwangerschapsyoga bij Mini & Mom

Zwangerschapsyoga - zwanger sport - sporten na de bevalling - Eindhoven

Je bent op zoek naar zwangerschapsyoga in Eindhoven of Veldhoven, maar hebt geen zin in een “puf cursus” of praat clubje. Dan ben  je bij ons aan het goede adres! Wij bieden jou zwangerschapsyoga in een hip jasje op een van onze prachtige locaties. 

Wat is zwangerschapsyoga?
Zwangerschapsyoga bereid je voor op je bevalling, versterkt je lichaam en het vermindert zwangerschapskwaaltjes. Met zwangerschapsyoga zorg je voor een soepel en sterk lichaam wat vaak zorgt voor een gemakkelijkere bevalling. Daarnaast leer je verschillende houdingen en ademhalingsoefeningen om diep te ontspannen waardoor je de weeën gemakkelijker op kunt vangen en minder pijn zult ervaren tijdens de bevalling. 

In plaats van ons te richten op wat je allemaal niet meer kunt richten wij ons op wat je wél kunt!

Waarom zwangerschapsyoga bij Mini & Mom (Eindhoven en Veldhoven)?
Onze zwangerschapsyoga is zo samengesteld dat je kan starten op ieder moment in je zwangerschap, wanneer je dit zelf prettig vindt. Je kan zelfs deelnemen aan onze zwangerschapsyoga tot het eind van je zwangerschap.
Vaak wordt er rond de 12e week van de zwangerschap met zwangerschapsyoga gestart, maar instromen kan natuurlijk ook op een later moment.

Onze zwangerschapsyoga is een hip jasje gestoken, je bent de hele les echt bezig met yoga. Je krijgt in de verschillende Yoga houdingen tips en informatie over je zwangerschap en bevalling, dat terwijl je lekker bezig bent. Wij zijn namelijk van mening dat je leert door te doen.

Zwangerschapsyoga Eindhoven/Veldhoven

Volg de zwangerschapsyoga in Eindhoven of Veldhoven live op de volgende tijden:

*Zwangerschapsyoga Eindhoven: 
Woensdag 19.15 uur/ 20.15 uur

*Zwangerschapsyoga Veldhoven:
Maandag 19.15 uur

De Online zwangerschapsyoga lessen kun je op een tijdstip naar keuze volgen.

Wij worden aangeraden door verloskundigenpraktijken!