Menu Sluiten

Zwangerschapsyoga

(Click here for the English class)

Je bent op zoek naar zwangerschapsyoga in Eindhoven of Veldhoven, maar hebt geen zin in een “puf cursus” of praat clubje. Dan ben  je bij ons aan het goede adres! Wij bieden je een heerlijk actieve zwangerschapsyoga in een hip jasje! Met onze zwangerschapsyoga geniet je van je zwangerschap en bereid je tegelijkertijd voor op de bevalling. 

Wat is zwangerschapsyoga
Zwangerschapsyoga is gericht op het versterken van je lichaam en het verminderen van zwangerschapskwaaltjes. Met onze lessen zwangerschapsyoga zorg je voor een soepel en sterk lichaam wat vaak zorgt voor een gemakkelijkere bevalling. Daarnaast leer je verschillende houdingen en ademhalingsoefeningen om diep te ontspannen waardoor je de weeën gemakkelijker op kunt vangen en minder pijn zult ervaren tijdens de bevalling. 

In plaats van ons te richten op wat je allemaal niet meer kunt richten wij ons op wat je wél kunt!

Waarom zwangerschapsyoga bij Mini & Mom (Eindhoven en Veldhoven)?
Vaak zie je dat zwangerschapsyoga gegeven wordt in de vorm van een zwangerschapscursus van een aantal weken. Het eerste gedeelte van de bijeenkomsten bestaat dan voornamelijk uit theorie en uiteindelijk doe je slechts een paar oefeningen. Dit doen wij anders. Onze lessen zijn zo samengesteld dat je kan starten op ieder moment in je zwangerschap, wanneer je dit zelf prettig vindt. Je kan zelfs deelnemen aan onze zwangerschapsyoga tot het eind van je zwangerschap.
Vaak wordt er rond de 12e week van de zwangerschap met zwangerschapsyoga gestart, maar instromen kan natuurlijk ook op een later moment.

Onze zwangerschapsyoga bestaat uit actieve lessen. Dit betekent dat je de hele yoga les bezig bent met oefeningen. Wij zijn namelijk van mening dat je leert door te doen! Gedurende de zwangerschapsyoga leer je doormiddel van oefeningen, in verschillende houdingen, met je adem te werken en zo te ontspannen. Je bent dus de hele les echt bezig met yoga. Daarnaast krijg je ook nog informatie over je zwangerschap en bevalling, dat terwijl je lekker bezig bent. 

Natuurlijk ben je voor of na de les van harte welkom om nog lekker een kopje thee met ons te drinken.

Online zwangerschapsyoga
Wij doen er alles aan om de risico’s omtrent Corona zo klein mogelijk te maken. Maar vind je het toch prettiger om vanuit huis yoga te volgen, dan kan dit ook. Wij bieden namelijk ook Online zwangerschapsyoga aan op woensdag, te volgen via Skype. 

Volg de zwangerschapsyoga in Eindhoven of Veldhoven:
*Zwangerschapsyoga Eindhoven: Woensdag 20.15 uur 
*Zwangerschapsyoga Eindhoven:  Woensdag 19.15 uur 
*Zwangerschapsyoga Veldhoven: Maandag 19.15 uur

Wij worden aangeraden door verloskundigenpraktijken!