Menu Sluiten

Zwangerschapsyoga

Je bent op zoek naar zwangerschapsyoga in Eindhoven, maar hebt geen zin in een “puf cursus” of praat clubje. Dan ben  je bij ons aan het goede adres! Wij bieden heerlijk actieve zwangerschapsyoga.

Wat is zwangerschapsyoga
Zwangerschapsyoga is gericht op het versterken van je lichaam en het verminderen van zwangerschapskwaaltjes. Met onze lessen zwangerschapsyoga zorg je voor een soepel en sterk lichaam wat vaak zorgt voor een gemakkelijkere bevalling. Daarnaast leer je verschillende houdingen en ademhalingsoefeningen om diep te ontspannen waardoor je de weeën gemakkelijker op kunt vangen en minder pijn zult ervaren tijdens de bevalling. 

In plaats van ons te richten op wat je allemaal niet meer kunt richten wij ons op wat je wél kunt!

Waarom zwangerschapsyoga bij Mini & Mom
Vaak zie je dat zwangerschapsyoga gegeven wordt in de vorm van een zwangerschapscursus van een aantal weken. Het eerste gedeelte van de bijeenkomsten bestaat dan voornamelijk uit theorie en uiteindelijk doe je slecht een paar oefeningen. Dit is bij ons anders. Onze lessen zijn zo samengesteld dat je kan starten op een moment in je zwangerschap wanneer je dit zelf prettig vindt en deel kan nemen tot het eind van je zwangerschap. Vaak wordt er rond de 12e week van de zwangerschap met zwangerschapsyoga begonnen, maar instromen kan natuurlijk ook op een later moment. Daarnaast bieden wij actieve lessen aan en  zijn wij van mening dat je leert door te doen. Gedurende de lessen en oefeningen leer je dus in verschillende houdingen op je ademhaling te letten en te ontspannen. Je bent dus de hele les echt bezig met yoga. 

En natuurlijk ben je voor of na de les van harte welkom om nog lekker een kopje thee met ons te drinken.

*Lestijden: Woensdag 20.00 uur

Wij worden aangeraden door verloskundigenpraktijken!