Zwangerschaps-massage Eindhoven

Een ontspannende massage tijdens de zwangerschap (met buikgat)

Zwangerschapsmassage Eindhoven

Waarom een zwangerschaps-massage?

Ontspannen

Op je buik liggen

In onze studio

Eindhoven

Tijd voor jezelf

100% natuurlijke olie

Nu je zwanger bent verandert er ontzettend veel in je lichaam en wat tijd voor jezelf nemen is nu extra belangrijk. Geniet vooral nog even van deze tijd want voor je het weet is je baby’tje er en heb je het druk genoeg. 

Zwangerschaps-massage: op je buik liggen

Na het eerste trimester kun je niet meer op je buik liggen waardoor de zwangerschapsmassage meestal wordt gegeven in zij-lig. Maar bij Mini & Mom kunnen wij jou ook een zwangerschapsmassage geven terwijl je toch op je buik ligt. Ja, je leest het goed ;). We hebben een speciaal kussen (met gat voor je buik) waardoor je toch heerlijk comfortabel op je buik kunt liggen. 

Een ontspannende zwangerchaps-massage

Een zwangerschapsmassage is de perfecte manier om je even helemaal te ontspannen en wat tijd voor jezelf te nemen. Wist je dat je zelf mag kiezen uit een van onze heerlijke, 100% natuurlijke olietjes voor de massage? Zo hebben we altijd een geurtje dat bij jou past voor optimale ontspanning. 

Praktische informatie

Hoe vaak doe je een zwangerschapsmassage?
Kom vooral zo vaak als jij het zelf prettig vindt. Meestal komen vrouwen eens in de twee weken voor een ontspannende massage, maar zelfs als je eenmalig komt is het al effectief en zeker heerlijk ontspannen. 

Locatie: Mini & Mom Eindhoven, Heezerweg 343.

Wil je een zwangerschapsmassage boeken?
Omdat onze volle aandacht uitgaat naar de klant is het voor ons niet altijd mogelijk om de telefoon aan te nemen daarom heeft WhatsApp de voorkeur. WhatsApp: 040-3690131.
Ook is het mogelijk om via onderstaand formulier een afspraak in te plannen. 

60 Minuten

In onze salon
symbool 80 groen (1.5 x 1.5 cm) (80 x 80 px) (3 x 3 cm)

90 Minuten

In onze Salon
symbool 115 roze (1.5 x 1.5 cm) (3 x 3 cm)

Maak een afspraak voor een zwangerschaps-massage

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Mini & Mom

Reviews

Brigitte
Read More
Bij Lotte begonnen tijdens mijn zwangerschap met massages. Ontzettend ontspannend, ben er wel 6 keer geweest tijdens mijn zwangerschap.
Fleur
Read More
Ik ben heel blij met Mini & Mom tijdens mijn zwangerschap! Fijne yoga, pilates en workout lessen en heerlijke massages. Daarnaast heb ik samen met mijn vriend een zwangerschapscursus gedaan bij Lotte, totaal niet zweverig of oefenen met puffen, maar een eerlijk verhaal en goede voorbereiding op de bevalling.
Geertje
Read More
Erg fijne ontspannende zwangerschapsmassage. De volgende dag voelde ik me fitter dan ik me in maanden gevoeld heb.
Maud
Read More
Super fijne massage gehad! Heerlijk om met de zwangere buik rustig te kunnen liggen op de buik door de speciale massageban voor zwangeren. Super bedankt!
Previous
Next