Menu Sluiten

Zwangerschapsmassage in Eindhoven

Nu je zwanger bent verandert er ontzettend veel in je lichaam en wat tijd voor jezelf nemen is nu extra belangrijk. Geniet vooral nog even van deze tijd want voor je het weet is je baby’tje er en heb je het druk genoeg. Een zwangerschapsmassage is de perfecte manier om je even helemaal te ontspannen en wat tijd voor jezelf te nemen. 

Een zwangerschapsmassage helpt je zelfs zwangerschaps gerelateerde klachten te voorkomen of verminderen, zoals:

  • Slechte nachtrust
  • Bekken of rugklachten
  • Kuit en spierkrampen
  • Vasthouden van vocht

Praktische informatie zwangerschapsmassage

Na het eerste trimester kun je niet meer op je buik liggen waardoor de zwangerschapsmassage wordt gegeven in zij-lig of wanneer je op je buik ligt. Ja, je leest het goed ;). We hebben een speciale kussen waarbij je heerlijk comfortabel op je buik ligt. Dit heb je misschien wel gemist tijdens je zwangerschap, of gewoon omdat het kan even genieten op je buik…

Hoe vaak doe je een zwangerschapsmassage?
Kom vooral zo vaak als jij het zelf prettig vindt. Meestal komen vrouwen eens in de twee weken maar zelfs als je eenmalig komt is het al effectief en zeker heerlijk ontspannen. 

Locatie: Mini & Mom Eindhoven, Heezerweg 343.
Zwangerschapsmassage door: Lotte (gecertificeerd zwangerschapsmasseur)

Wil je een zwangerschapsmassage boeken? Vul dan onderstaand formulier in zodat we samen een afspraak in kunnen plannen. Bellen voor een afspraak mag natuurlijk ook op 040-3690131. 

Een zwangerschapsmassage bij Mini & Mom is geen standaard massage. Ik luister altijd naar jouw wensen en eventuele klachten zodat de ik je de beste behandeling kan geven die je verdient! 

Tijdens de zwangerschapsmassage van 60 minuten wordt het lichaam gemasseerd terwijl je op je zij of buik ligt. In 60 minuten ben je helemaal ontspannen. Wanneer je last hebt van verschillende zwangerschapskwaaltjes raden we je aan een massage van 90 minuten te boeken zodat we daar wat meer aandacht aan kunnen schenken.

De zwangerschapsmassage van 90 minuten is de meest uitgebreide massage. Door een zwangerschapsmassage van 90 minuten te boeken is er meer tijd om specifiek in te gaan op jouw wensen/ eventuele klachten. 

Maak een afspraak voor een zwangerschapsmassage

Klik hier voor ons privacybeleid