Zwangerschapscursus Eindhoven

Een nuchtere bevallingscursus voor jou en je partner in Eindhoven

zwangerschapscursus

Waarom de zwangerschapscursus?

bevallings-cursus

Bereid je voor

Samen met je partner

ademhalings-technieken

beval houdingen

Zowel tijdens je zwangerschap als bevalling kom je voor bepaalde keuzes te staan. Zo denk je bijvoorbeeld na over of je thuis of in het ziekenhuis wil bevallen. Maar er zijn nog veel meer keuzes waarvan vrouwen vaak zelfs niet een wisten dat ze hier uberhaupt een keuze in hadden. In deze zwangerschapscursus bespreken we voor welke keuzes je eventueel komt te staan zodat jij de regie hebt over je bevalling.  Maar we betrekken jouw partner ook in dit verhaal. Want weet jouw partner wat er van hem verwacht wordt tijdens de bevalling? Of weet jij misschien zelf niet niet eens helemaal wat je kan verwachten? 

Dan is deze korte zwangerschapscursus van Mini & Mom in Eindhoven echt iets voor jullie! Want jullie worden in deze korte bevallingscursus op een nuchtere manier meegenomen door de hele bevalling. En dat in een paar effectieve uurtjes tijd 😉 

Partnercursus in 1 ochtend/ middag

We zetten jou, maar ook de rol van je partner, centraal tijdens deze zwangerschapscursus. Jullie doen dit samen, net zoals de bevalling.  Zo weten jullie beide wat jullie kunnen verwachten tijdens de bevalling en voor welke keuzes jullie komen te staan. 

Jouw partner hoeft niet toe te kijken tijdens de bevalling want hij kan er echt voor jou zijn! Zo leert hij hoe hij jou kan ondersteunen zodat jullie de bevalling  echt samen kunnen doen.  Want ja, ook jouw partner heeft een belangrijke rol tijdens de bevalling!
Deze bevallingscursus is zeker niet suf of zweverig en we gaan ook niet puffen. Wel leren jullie andere ademhalingstechnieken die jullie kunnen gebruiken tijdens de bevalling. 

Praktische zwangerschaps-cursus

In twee en half uur tijd neem ik jullie mee op jullie bevallingsreis. Je krijgt tips en technieken mee die je gelijk thuis kan gaan oefenen.

De volgende onderwerpen komen aan bod in de zwangerschapscursus: 
– De fases van de bevalling
– De rol van de partner tijdens de bevalling
– Wat jullie zelf kunnen doen om de bevalling positief te beïnvloeden
– Voor welke keuzes jullie komen te staan tijdens de bevalling
– Verschillende beval houdingen
– Ademhalingstechnieken waarin de partner kan ondersteunen (en nee, we gaan niet puffen!)
– Vol praktische oefeningen zodat jullie de bevalling echt samen kunnen doen

We leren jullie samen de regie in handen te houden tijdens de bevalling in deze korte, maar vooral zeer praktische zwangerschapscursus! 

Alvast een voorproefje? Check onze blog voor meer info rondom de bevalling.
PS: wordt nog aangevuld. 

Praktische informatie

Locatie: Mini & Mom Eindhoven
Duur: 2,5 uur 
Kosten: 195,- per stel (privé workshop)
Vergoeding: Vaak wordt deze zwangerschapscursus (deels) vergoed door de zorgverzekering. Vraag hierna bij jouw verzekering. 

Groepscursus:  Voor onze leden bieden wij met regelmaat ook groepscursussen aan. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld wanneer deze beschikbaar is. 

Locatie: Mini & Mom Eindhoven, Heezerweg 343.

Wil je deelnemen aan deze zwangerschapscursus en meer leren over de bevalling? Vul dan onderstaand formulier in zodat we samen een afspraak in kunnen plannen. 

Maak een afspraak voor een zwangerschapscursus samen met je partner

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Mini & Mom

LERARESSEN

Reviews

Anne
Read More
Dankzij de goede voorbereiding zie ik de bevalling als een mooie ervaring! Bedankt hiervoor!
Fleur
Read More
Ik ben heel blij met Mini & Mom tijdens mijn zwangerschap! Fijne yoga, pilates en workout lessen en heerlijke massages. Daarnaast heb ik samen met mijn vriend een zwangerschapscursus gedaan bij Lotte, totaal niet zweverig of oefenen met puffen, maar een eerlijk verhaal en goede voorbereiding op de bevalling.
Bart
Read More
We hebben een bevallingscursus gedaan bij Lotte. Goede informatie, prettige omgang, en - belangrijk voor ons - geen zweverig gedoe - daar zijn we allebei allergisch voor. Dus (ook voor de mannen) informatief en prettig!
Diandra
Read More
Zeer fijne privé zwangerschapscursus van 2.5 uur mogen volgen. De fases van de bevalling worden duidelijk doorgenomen en in de ruimte heerst alle rust. Wij hebben veel tips gekregen, waar we zeker wat aan gaan hebben! Aanrader!
Previous
Next