Menu Sluiten

Personal (mama) Training

Meer resultaat in minder tijd, je tijd is tenslotte al kostbaar genoeg toch? 

Wil jij...

Dan kies je voor Personal Training Bij Mini & Mom!

Trainen op een verantwoorden manier

Een Personal Mama Trainer motiveert je en helpt je verantwoord je grenzen op te zoeken zodat er ook daadwerkelijk resultaat behaald wordt. Maar ook kan het zijn dat je bepaalde klachten ervaart nu je zwanger bent, met Personal Training kan er heel specifiek op die klachten ingezoomd worden om ze te verbeteren of voorkomen. 

Maar je hoeft niet perse klachten te ervaren om met personal mama trainer te sporten. Met een personal mama trainer wordt de training namelijk helemaal naar jouw wensen en behoeften samengesteld zodat je jouw doelen kan behalen. Hoe fijn is dat?

Personal training tijdens en na je zwangerschap

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van trainen tijdens de zwangerschap en daarna. Voor ons is het niet de uitdaging je helemaal “af te matten”. Wij passen de trainingen zo aan dat je de beste resultaten kunt behalen op verantwoorde manier. Zo kun je tijdens je zwangerschap geheel op eigen niveau trainen en na je bevalling onder de beste begeleiding weer herstellen en Back in Shape komen.

Behaal in minder tijd meer resultaat, je tijd is tenslotte al kostbaar genoeg nu! En wil je je babytje meenemen? Geen probleem, wij hebben van alles in huis om het voor je baby’tje comfortabel te maken terwijl jij sport.

Zwangerschapsfitness eindhoven

Samen bekijken we wat jouw doelen zijn in je zwangerschap. Is het trainen lastig geworden vanwege bijvoorbeeld bekken klachten? Of ben je de vorige zwangerschap veel aangekomen en wil je dit deze keer beperken? Wij helpen je vooruit. We kijken niet naar wat er allemaal niet meer gaat maar focussen ons juist op wat er wél kan!

Na je zwangerschap wil je waarschijnlijk weer zo snel mogelijk Back in Shape komen. Super goed, maar heel belangrijk dat dit onder de juiste begeleiding gebeurt. Je lichaam moet tenslotte ook nog herstellen van jouw bevalling of keizersnede. Zeker wanneer je nog borstvoeding geeft wil je niet te snel gaan, maar wel resultaat boeken. Samen stellen we haalbare doelen om naartoe te werken. 

Personal Training zwanger

Personal Training is meer dan alleen een uurtje trainen. We werken samen naar een gezonde leefstijl en nemen daarbij ook jouw voedingspatroon onder de loep en geven je voedingsadvies op maat.  Hierbij houden we ook rekening met het geven van (eventueel) borstvoeding. 

Praktisch

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van personal training maar dit is ook echt afhankelijk van jouw wensen en doelen. We bieden de Personal Training standaard aan in pakketten van 10 training zodat we jouw gestelde doel ook daadwerkelijk kunnen behalen. Om deze doelen te bepalen plannen we vooraf een intake gesprek. 

Meld je aan voor het gratis intake gesprek met Lotte

Klik hier voor ons privacybeleid

Personal trainer Lotte