Personal Training

Personal Training Eindhoven

Een Personal Mama Trainer motiveert je en helpt je verantwoord je grenzen op te zoeken zodat er ook daadwerkelijk resultaat behaald wordt. Maar ook kan het zijn dat je bepaalde klachten ervaart nu je zwanger of pas bevallen bent, met Personal Training kan er heel specifiek op die klachten ingezoomd worden om ze te verbeteren of voorkomen. 

Maar je hoeft niet perse klachten te ervaren om met een Personal Trainer te sporten. Met een Personal Mama Trainer wordt de training namelijk helemaal naar jouw wensen en behoeften samengesteld zodat je jouw doelen kan behalen. Hoe fijn is dat?

WAAROM PERSONAL TRAINING?

EEN PROGRAMMA OP MAAT

Personal training tijdens je zwangerschap of herstelperiode is een ideale manier om jouw doelen te behalen.

SNELLER RESULTAAT

Door personal training boek je sneller resultaat en zul je dus sneller jouw gestelde doelen behalen

GESPECIALISEERDE TRAINSTERS

Wij werken alleen maar met vrouwen en met name rondom de zwangerschap. Wij weten wat er in het lichaam gebeurd en hoe we onze trainingen daarop aan moeten passen.

Haal het beste uit je Training

Met personal training haal je altijd het beste uit jouw training. We kijken namelijk naar jou specifieke wensen, doelen en eventueel klachten.

PERSONAL TRAINING TIJDENS JE ZWANGERSCHAP

Samen bekijken we wat jouw doelen zijn in je zwangerschap. Is het trainen lastig geworden vanwege bijvoorbeeld bekkenklachten? Of ben je de vorige zwangerschap veel aangekomen en wil je dit deze keer beperken? Wat het ook is… Wij helpen je vooruit. We kijken niet naar wat er allemaal niet meer gaat maar focussen ons juist op wat er wél kan!

PERSONAL TRAINING NA JE BEVALLING

Na je zwangerschap wil je waarschijnlijk weer zo snel mogelijk Back in Shape komen. Super goed, maar heel belangrijk dat dit onder de juiste begeleiding gebeurt. Je lichaam moet tenslotte nog herstellen van jouw bevalling of keizersnede. Je rechte buikspieren moeten weer bij elkaar komen en daarom moet je die crunches nog even achterwege laten. 

Maar ook als je borstvoeding geeft is het belangrijk dat je niet te snel gaat, maar toch resultaat boekt. 

Samen stellen we haalbare doelen om naartoe te werken. 

VOEDING

Personal Training is meer dan alleen een uurtje trainen. We werken samen naar een gezonde leefstijl en nemen daarbij ook jouw voedingspatroon onder de loep en geven je voedingsadvies op maat.  Hierbij houden we ook rekening met het geven van (eventueel) borstvoeding. 

PERSONAL TRAINING PAKKET

Kies een Personal Training pakket

10 TRAININGEN

Personal Training met gratis intake gesprek
symbool 590 roze (1.5 x 1.5 cm) (3 x 3 cm)

10 TRAININGEN

Personal Training met gratis intake gesprek
symbool 7965groen (1.5 x 1.5 cm) (80 x 80 px) (3 x 3 cm)

Maak een gratis intake gesprek met Lotte

Personal Trainster

Lotte