Menu Sluiten

Personal Mama Training

Tijdens en na je zwangerschap

 

Waarom een mama trainer?
Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van trainen tijdens de zwangerschap en daarna. Voor ons is het niet de uitdaging je helemaal “af te matten”. Wij passen de trainingen zo aan dat je de beste resultaten kunt behalen op verantwoorde manier. Zo kun je tijdens je zwangerschap geheel op eigen niveau trainen en na je bevalling onder de beste begeleiding weer herstellen en back in shape komen.

Personal training tijdens je zwangerschap 

Een personal mama trainer motiveert je en helpt je verantwoord je grenzen op te zoeken zodat er resultaat geboekt wordt. Maar ook kan het zijn dat je bepaalde klachten ervaart nu je zwanger bent, met personal training kan er specifiek op die klachten ingezoomd worden. De personal mama trainer weet dan welke oefeningen beter niet gedaan kunnen worden of welke oefeningen juist een positieve bijdragen leveren om deze klachten te verminderen. Maar je hoeft niet perse klachten te ervaren om met personal mama trainer te sporten. Met een personal mama trainer wordt de training namelijk helemaal naar jouw wensen en behoeften samengesteld zodat je jouw doelen kan behalen. Hoe fijn is dat?

Sporten met een personal mama trainer na je bevalling
Maar ook na de bevalling kan trainen met een personal mama trainer een uitkomst zijn. Je wil tenslotte weer zo snel mogelijk in vorm zijn na je bevalling. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan en zeker nu je een baby hebt waar je tenslotte voor moet zorgen. Dit kost tijd, net als het weer back-in-shape komen. Door met een personal mama trainer te werken wordt er een schema samengesteld specifiek voor jou. Naar jouw wensen en doelen maar ook wordt er rekening gehouden met bepaalde klachten die misschien ontstaan zijn tijdens je zwangerschap of bevalling. Zo kun je in minder tijd meer resultaat boeken, je tijd is tenslotte al kostbaar genoeg nu! En wil je je babytje meenemen? Geen probleem, wij hebben van alles in huis om het voor je babytje comfortabel te maken terwijl jij sport.

Extra voordelen

  • Sneller resultaat
  • Train wanneer het jou uitkomt
  • Neem je baby gewoon mee

Interesse?
Vraag dan gratis alle startinformatie op. Om jou geheel vrijblijvend van het beste advies te kunnen voorzien beantwoord dan onderstaande vragen. Wij sturen je spoedig de startinformatie toe. 

Ontvang startinformatie op maat

Klik hier voor ons privacybeleid