Waarom zwangerschapspilates?

Kracht

Controle

Houding

Fysieke training

Innerlijke rust

Pilates tijdens de zwangerschap is zowel voor moeder als baby in de buik van onschatbare waarde. Het is een ideale manier om je lichaam fit te houden. Je zwangerschap, bevalling en herstel verlopen zelfs beter wanneer je lichaam fit is. Met deze effectieve trainingsmethode zorg je voor innerlijke rust in combinatie met fysieke training.

Wat is zwangerschaps-pilates?

Met het toenemende gewicht van je buik zullen je onderrug en je bekken het steeds zwaarder krijgen tijdens de zwangerschap. Maar met een juiste houding kun je veel zwangerschaps gerelateerde klachten voorkomen of verlichten. Ademhaling, kracht, balans en coördinatie het uitgangspunt van de zwangerschapsPilates oefeningen. Deze onderdelen zijn essentieel bij het groter en zwaarder worden van je buik. Maar de ademhaling speelt ook een belangrijke rol tijdens je bevalling. Een goede ademhaling zorgt voor rust, concentratie en helpt je de weeën goed op te vangen.

Pilates op de mat

Tijdens de zwangerschapsPilates worden de oefeningen op een rustig tempo uitgevoerd op de mat. We maken gebruik van het eigen lichaamsgewicht maar daarnaast gebruiken we ook weerstandsbanden, Pilates ballen en een speciale Pilates ring om de oefeningen te verdiepen. Pilates in een hip jasje 😉

BOEK JE LES METEEN

LESKAARTEN

Kies een pakket

1 PROEFLES

symbool 12 groen (1.5 x 1.5 cm) (80 x 80 px) (3 x 3 cm)

10 LESSEN

symbool 158 roze (1.5 x 1.5 cm) (3 x 3 cm)

20 LESSEN

symbool 250 blauw (1.5 x 1.5 cm) (3 x 3 cm) (1)

Onbeperkt lidmaatschap

Keuze uit maand of jaar lidmaatschap
symbool 79 groen (1.5 x 1.5 cm) (80 x 80 px) (3 x 3 cm)

LERARESSEN

Zwangerschapstrainster Emilia
(Teaches in English)
Masha
Masha
(Teaches in English)