"Wij zijn weer open"

WAAROM KIEZEN VOOR MINI & MOM?

GESPECIALISEERDE TRAINSTERS

Er veranderd ontzettend veel in jouw lichaam en dit vraagt om een andere sportieve aanpak. Daarom is het belangrijk om onder begeleiding van een team gespecialiseerd trainsters te trainen.

RUIM AANBOD

Mini & Mom heeft als enige in de buurt een ruim aanbod aan zwangerschaps en mama workouts. Je hoeft dus niet te kiezen voor 1 type les maar je kan alle lessen naar keuze volgen.

KLEINE GROEPJES

Omdat wij les geven in kleine groepjes is leer je andere mama's kennen. Gezellig en nuttig! Maar hierdoor is er ook veel persoonlijke aandacht voor jou en kunnen wij ook inspelen op bijvoorbeeld klachten.

MODERN

Geen suffe zwangerschapsyoga of zwangerschapsgym maar heerlijk moderne lessen voor (aanstaande) mama's. Dus ook moderne zwangerschapsyoga 😉

We love to stay active!

Met een enthousiast team dames staan wij voor jou klaar. Of dat nu is in een les zwangerschapsyoga of een sportieve workout samen met je baby’tje. Door onze ervaring in het lesgeven kunnen wij jou een unieke ervaring geven bij Mini & Mom. Zelfs wanneer je misschien klachten ervaart in bijvoorbeeld je zwangerschap -zoals bekkenklachten of rugklachten- ook dan zorgen wij ervoor dat je ondanks deze klachten toch mee kunt in de lessen. Want wij zijn er tenslotte om jou te helpen!

ONZE TRAINSTERS

Ons gespecialiseerde team zwanger en mama trainsters staat voor jou klaar!
Trainster zwangerschaps workouts Kelly
Kelly

Onze studio in Eindhoven

Met gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein

Studio Eindhoven
Studio Eindhoven
Studio Eindhoven
Studio Eindhoven

Reviews

Eline
Read More
Met flinke bekkenklachten ben ik bij de bekkentherapeut geweest. Helaas hielp dit niet. Ik kon zelfs niet meer slapen van de pijn. Toen ik bij Lotte kwam voor een zwangerschapsmassage liep ik naar buiten en het voelde al meteen beter. Sindsdien zijn mijn klachten zo goed als over en slaap ik heerlijk.
Nicolle
Read More
Hele prettige gym. Voor groepslessen maar ook voor Personal Training. Er is echt gekeken naar mijn klachten en houding. Ik voel me zoveel beter en fitter nu.
Inge
Read More
Tijdens mijn zwangerschap heb ik voornamelijk de zwangerschapsyoga lessen gevolgd. Vooral de oefeningen voor het opvangen van de weeën vond ik erg fijn. Een hele prettige voorbereiding op de bevalling dus.
Charly
Read More
Lotte heeft mij tijdens de zwangerschap super goed begeleid met de personal trainingen. Ik wist niet goed wat wel en niet kon en daar heeft zij alle kennis over in huis. Natuurlijk heb ik ook af en toe een massage genomen, want die zijn heerlijk.🎉
Claire
Read More
Ze denken met je mee, reageren snel, helpen je graag en houden rekening met je eventuele beperkingen. En de locatie is heel fijn voor yoga!
Nina
Read More
Super goede ervaring met de yoga en pilates lessen! Ik heb er veel aan gehad tijdens de bevalling, maar ook juist tijdens de zwangerschap was het altijd een heel fijn uurtje om even helemaal te ontspannen. Zelfs tijdens Corona tijden waren er iedere week online lessen zodat je niks hoefde te missen. Super!
Tessa
Read More
Mini and mom is echt een aanrader! Niet alleen heel fijn om te doen, maar je krijgt veel handvatten om de zwangerschapskwaaltjes te beperken. Daarnaast krijgt je veel bruikbare tips voor tijdens de bevalling.
Previous
Next