Back in Shape: Workout

Een sportieve workout voor na je bevalling

Sporten na zwangerschap

Waarom Back in shape workout?

Samen

Sportief

Herstellen

Conditie

Kracht

Bekkenbodem

In de meeste gevallen kun je 6 weken na de bevalling voorzichtig aan beginnen met sporten (8 weken na een keizersnede).  De Back in Shape workout is sportieve workout met oefeningen voor het hele lichaam. De workout zorgt voor een sneller en beter herstel van de zwangerschap en bevalling. 

Herstellen van de zwangerschap en bevalling

Specifiek is er aandacht voor het herstel van de bekkenbodemspieren en de buikspieren. Wist je dat je na je bevalling namelijk nog steeds een tijdje op moet letten met je rechte buikspieren? Maar dat je middels speciale oefeningen het herstel van de diastase ook kan bevorderen? In deze sportieve workout besteden we hier veel aandacht aan zodat je snel weer back in shape komt! 

Sporten na de bevalling

In deze workout speciaal voor mama’s bieden we jou een sportief moment voor jezelf. Het blijkt namelijk dat veel nieuwe mama’s even tijd voor zichzelf nodig hebben. Tijd voor jezelf helpt je om te wennen aan je nieuwe leven, je leven is tenslotte ook ineens veranderd. Neem dus ook gerust even die tijd! Een goede manier om dit te doen is door het sporten na de bevalling weer op te pakken en zo ook je lichaam weer back in shape te krijgen.

Beter in je vel door sport

Naast de vele fysieke voordelen die sporten na je bevalling je bieden hebben de lessen ook nog enkele mentale voordelen. Zo leer je tijdens de workouts andere mama’s kennen. Maar sporten na je bevalling zorgt er vaak ook voor dat je beter in je vel komt te zitten en hierdoor makkelijker went aan je nieuwe leven. Beter in je vel zitten bevordert daarnaast ook de relatie met je partner en je baby, je bent meer tevreden en kijkt met een tevreden gevoel naar het moederschap.

BOEK JE LES METEEN

LESKAARTEN

Kies een pakket

1 PROEFLES

symbool 12 groen (1.5 x 1.5 cm) (80 x 80 px) (3 x 3 cm)

10 LESSEN

symbool 158 roze (1.5 x 1.5 cm) (3 x 3 cm)

20 LESSEN

symbool 250 blauw (1.5 x 1.5 cm) (3 x 3 cm) (1)

Onbeperkt lidmaatschap

Keuze uit maand of jaar lidmaatschap
symbool 79 groen (1.5 x 1.5 cm) (80 x 80 px) (3 x 3 cm)

LERARESSEN

Zwangerschapstrainster Emilia
(Teaching in English)
Masha
(Teaching in English)

Reviews

Brigitte
Read More
Mijn ervaring bij mini & mom was geweldig. Ik heb in mijn zwangerschap verschillende lessen gevolgd zoals: yoga en pilates. Ze hebben mij veel rust en ondersteuning gebracht tijdens de zwangerschap. Ik had veel rugklachten en ook deze zijn behandeld tijdens de heerlijke massages die mini & mom ook aanbied. Hierdoor veel minder last gehad van mijn rug. Ik zou iedere zwangere mini & mom aanbevelen mijn ervaring is top geweest! Bedankt mini & mom!
Fleur
Read More
Ik ben heel blij met Mini & Mom tijdens mijn zwangerschap! Fijne yoga, pilates en workout lessen en heerlijke massages. Daarnaast heb ik samen met mijn vriend een zwangerschapscursus gedaan bij Lotte, totaal niet zweverig of oefenen met puffen, maar een eerlijk verhaal en goede voorbereiding op de bevalling.
Fleur
Read More
Ik ben heel blij met Mini & Mom tijdens mijn zwangerschap! Fijne yoga, pilates en workout lessen en heerlijke massages. Daarnaast heb ik samen met mijn vriend een zwangerschapscursus gedaan bij Lotte, totaal niet zweverig of oefenen met puffen, maar een eerlijk verhaal en goede voorbereiding op de bevalling.
Pleuni
Read More
Heel fijne sportschool voor als je zwanger bent of back in shape wilt komen. Ik liep er bij een gewone sportschool tegenaan dat je niet alle oefeningen mag doen als je zwanger bent. Bij Mini&Mom kun je de hele les mee doen en ga je fit je bevalling in! Het is ook super dat er naast yoga ook andere sportlessen zijn zoals pilates en workouts. Daarnaast is het ook gewoon heel gezellig met andere mama's (in spé). Kortom, echt een aanrader!
Previous
Next