Back in Shape: Workout

Een sportieve workout voor na je bevalling

Sporten na zwangerschap

Waarom Back in shape workout?

Samen

Sportief

Herstellen

Conditie

Kracht

Bekkenbodem

In de meeste gevallen kun je 6 weken na de bevalling voorzichtig aan beginnen met sporten (8 weken na een keizersnede).  De Back in Shape workout is sportieve workout met oefeningen voor het hele lichaam. De workout zorgt voor een sneller en beter herstel van de zwangerschap en bevalling. 

Herstellen van de zwangerschap en bevalling

Specifiek is er aandacht voor het herstel van de bekkenbodemspieren en de buikspieren. Wist je dat je na je bevalling namelijk nog steeds een tijdje op moet letten met je rechte buikspieren? Maar dat je middels speciale oefeningen het herstel van de diastase ook kan bevorderen? In deze sportieve workout besteden we hier veel aandacht aan zodat je snel weer back in shape komt! 

Sporten na de bevalling

In deze workout speciaal voor mama’s bieden we jou een sportief moment voor jezelf. Het blijkt namelijk dat veel nieuwe mama’s even tijd voor zichzelf nodig hebben. Tijd voor jezelf helpt je om te wennen aan je nieuwe leven, je leven is tenslotte ook ineens veranderd. Neem dus ook gerust even die tijd! Een goede manier om dit te doen is door het sporten na de bevalling weer op te pakken en zo ook je lichaam weer back in shape te krijgen.

Beter in je vel door sport

Naast de vele fysieke voordelen die sporten na je bevalling je bieden hebben de lessen ook nog enkele mentale voordelen. Zo leer je tijdens de workouts andere mama’s kennen. Maar sporten na je bevalling zorgt er vaak ook voor dat je beter in je vel komt te zitten en hierdoor makkelijker went aan je nieuwe leven. Beter in je vel zitten bevordert daarnaast ook de relatie met je partner en je baby, je bent meer tevreden en kijkt met een tevreden gevoel naar het moederschap.

Lestijden

Volg de Back in Shape Workout op onze locatie in Eindhoven op de volgende tijden:

Maandag 19.00 uur
Donderdag 20.15 uur 

Duur les: Wij plannen één uur in de agenda. Het fysieke gedeelte van de les duurt 45 minuten. Daarna is er nog ruimte voor een kopje thee. 

LESKAARTEN

Kies een pakket

1 PROEFLES

symbool 12 groen (1.5 x 1.5 cm) (80 x 80 px) (3 x 3 cm)

10 LESSEN

symbool 158 roze (1.5 x 1.5 cm) (3 x 3 cm)

20 LESSEN

symbool 250 blauw (1.5 x 1.5 cm) (3 x 3 cm) (1)

Onbeperkt lidmaatschap

Keuze uit maand of jaar lidmaatschap
symbool 79 groen (1.5 x 1.5 cm) (80 x 80 px) (3 x 3 cm)

LERARESSEN

Zwangerschapstrainster Emilia
(Teaches in English)