Zwangerschaps workout

Een sportieve zwangerschaps workout

Zwanger sport Eindhoven

Waarom de zwangerschaps workout?

Sportief

Tijdens je zwangerschap

Conditie

Kracht

Bekkenbodem

Met de zwangerschaps workout speciaal voor zwangeren bieden we een sportieve workout om een goede conditie te behouden tijdens je zwangerschap. Dit doen we met een leuke/ afwisselende vorm van sport tijdens de zwangerschap. Dit houdt in dat onze workouts speciaal ontwikkeld zijn voor het zwangere lichaam wat in het voordeel werkt voor zowel de mama als je baby in je buik. Het zijn sportieve workouts met extra aandacht besteed voor je bekkenbodem, je houding en ademhaling. 

 

We focussen op wat wél nog gaat tijdens de zwangerschap in plaats van wat er allemaal niet meer mogelijk is. En geloof ons, je kunt nog een hele hoop wél!

Zwanger Workout

Wij maken het mogelijk om tijdens je zwangerschap op een leuke manier aan sport te doen samen met andere mama’s. Dit helpt je bij het vinden van motivatie, Doordat we in kleine groepjes trainen is er veel persoonlijke aandacht. 

 

De training wordt gegeven door een bewegingsdeskundige gespecialiseerd op het gebied van zwangerschap en biedt jou de mogelijkheid om deel te nemen op je eigen niveau. Of je nu net begint of al tijden sport… We gebruiken verschillende materialen in de lessen maar er komen geen overweldigende fitnessapparaten aan te pas!

Starten met de zwangerschaps workout

Je lichaam verandert al vanaf het moment dat je zwanger bent, daarom kun je al vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent deelnemen aan de zwangerschapsfitness. Het meest voorkomende is om te starten rond de 12week van je zwangerschap maar je kunt op ieder moment instromen. Deelnemen kan tot de uitgerekende datum.

Lestijden

Volg de zwangerschaps Workout op onze locatie in Eindhoven op de volgende tijden:

Maandag 19.30 uur
Donderdag 20.15 uur 

*De Online lessen kun je dagelijks op een tijdstip naar keuze volgen.

LESKAARTEN

Kies een pakket

1 PROEFLES

Studio & Online

10 LESSEN

Studio & Online

20 LESSEN

Studio & Online

LERARESSEN

Zwangerschapstrainster Emilia
Emilia
(Teaches in English)