Yoga na je bevalling

Yoga in Eindhoven

Yoga Eindhoven

Waarom Yoga na je bevalling?

Yoga

Na je bevalling

Tijd voor jezelf

Ontspanning

Ademhaling

samen

Wil je weer lekker beginnen met Yoga na je zwangerschap? Maar je weet niet precies wat je nu wel allemaal en niet mee kan doen? Want hoe zit het met de buikspieren? Dan is onze “Gewone” (op hatha gebaseerde) Yoga iets voor jou. 

Waarom Yoga bij Mini & Mom?

Wist je dat je na je bevalling nog steeds even rustig aan moet doen? Dat je de eerste tijd de rechte buikspieren nog steeds even met rust moet laten? Dit betekent dus dat je niet meteen weer volle bak mee kunt doen met je Power Yoga les uit de sportschool. Maar dat je op een verantwoorde manier, rustig aan weer kan starten met Yoga. Precies dit doen we in de Yoga les na je bevalling. In deze yoga richten we ons op het lekker kunnen bewegen en ontspannen. Om even tijd voor jezelf te maken met Yoga. Op een verantwoorde manier. 

Is de Postnatale yoga les iets voor mij?

Wanneer je graag gewoon Yoga blijft volgen na je bevalling en op een verantwoorde manier met Yoga bezig wil zijn dan zit je goed bij deze les. Of wanneer je bijvoorbeeld onze zwangerschapsyoga hebt gevolg en graag door wil gaan met Yoga, is dit een uitkomst.

Omdat we in deze les gewoon lekker bezig zijn met Yoga kun je deze Yoga les net zo lang blijven volgen als je zelf wil. Waarom zou je stoppen als het goed bevalt 😉

Lestijden Yoga

Volg de Yoga les op onze locatie in Eindhoven op de volgende tijden:

Maandag 20.15 uur

LERARESSEN

Demi