Zwangerschapsmassages of
Zwangerschapscursussen bij Wieke

zwangerschapsmassages, postnatale massages, zwangerschapscursus, cursus babymassage

Zwangerschapsmassage bij Wieke

Wie is Wieke

Mama van een meisje en jongen

Zwangerschaps
masseur

Mama masseur

ontspannings masseur

zwangerschaps-cursussen

docent babymassage

Mijn naam is Wieke en woon in Eindhoven. Ik ben trots mama van een meisje en jongen. Verbonden aan Mini & Mom vanwege mijn enthousiasme en feeling met de fasen van de zwangerschap, baby’s en het beginnend mama zijn. Maar daarnaast ook aan het VROUW zijn, want naast mama ben je ook altijd nog jouzelf en jij hebt ook aandacht nodig! 

Zwangerschapsmassage en postnatale massage

Je kunt mij bij Mini & Mom tegenkomen voor een heerlijk ontspannende zwangerschapsmassage of een postnatale mama massage waar jouw eventuele  pijnpunten ook altijd wat extra aandacht van mij krijgen. Er verandert namelijk zoveel rondom een zwangerschap wat helaas soms ook voor wat lichamelijke ongemakken zorgt.

Kenmerkend aan wieke's massages

Met 100% aandacht,  Ontspanningsmassage, voor, tijdens en na, de zwangerschap.  Ook na een eventuele Miskraam.

Zwangerschapscursus bij Mini & Mom

Naast de massages geef ik ook Zwangerschapscursussen bij Mini & Mom. Dit zijn  informatieve zwangerschapscursussen waarin ik jou met je partner voorbereid op de bevalling.  Tijdens de cursussen vind ik het heel belangrijk om jullie inzichten en tools mee te geven om de bevalling zo goed en rustig mogelijk te laten verlopen. Maar daarnaast bespreken we ook de bijkomende keuzes waar je rondom je bevalling voor komt te staan zodat je de bevalling vanuit eigen regie en samen met je partner kunt doen. 

Cursus babymassage

Zoals je hebt gelezen geef ik met liefde massages, zo steek ik ook de cursussen babymassage in. Het is zo leuk om de mama’s te laten zien hoe ze hun baby’tjes kunnen laten ontspannen en tegelijkertijd wat quality time met hun baby’tje kunnen inlassen.  Wist je dat dit ook nog eens super is  voor jullie band? 

Ik hoop je te mogen ontmoeten bij Mini & Mom!