massages bij klachten

Een massage ter vermindering van klachten (bekkenklachten, nek, rug, schouders, hoofdpijn)

Zwangerschapsmassage Eindhoven

Waarom een mama massage bij klachten?

Kom van je pijnklachten af

Masseur met Veel ervaring

Nek, rug, schouders

Effectief bij hoofdpijn

60 of 90 minuten

Als je dit leest is jouw baby’tje waarschijnlijk geboren met een keizersnede, misschien kort geleden en misschien al jaren geleden. Lieve mama, jij hebt een top prestatie geleverd. Zo voelt dat helaas niet voor iedere vrouw. Maar jij hebt de keuze gemaakt voor een keizersnede en daarmee voor veiligheid van jouw kindje! Daar mag je trots op zijn! 

In de praktijk zien we vaak dat er maar weinig aandacht is voor een keizersnede. Maar vergeet niet dat je een flinke operatie hebt ondergaan en daar een flinke wond (zowel oppervlakkig als onder de huid) achterblijft. 

 

massage Vermindert klachten

Wist je dat eigenlijk elke vrouw wel eens of vaker last heeft van haar nek, schouders en/of rug? Met name mama’s ervaren vaker deze klachten, dit is ook niet zo gek als je je bedenkt hoe vaak je tilt of in een verkeerde houding zit. 

Herken jij jezelf in een van onderstaande klachten? 

  • Pijn in de nek en schouders
  • Soms zelfs met hoofdpijn als gevolg
  • Pijn in de onderrug 
  • Pijn in de rug bij het zitten
  • Pijn in het bekkengebied of bil
Door onze gespecialiseerde kennis van het lichaam en verschillende massage technieken hebben wij speciale therapeutische massage kunnen ontwikkelen ter behandeling van deze klachten. Deze therapeutische massage is geen ontspanningsmassage maar een effectieve massage om klachten bij iedere vrouw te verlichten. 

Bindweefsel en spierweefsel los maken

Iedere massage bij ons is uniek. Wij luisteren naar jouw klacht en maken een plan van aanpak specifiek voor jou. Voor het beste resultaat is dit vaak een combinatie van het losmaken van bindweefsel en spierweefsel.  Naast verlichting van pijn merk je vaak meteen al effect in de vorm van meer beweeglijkheid.

Praktische informatie

Hoe vaak doe je een massage bij klachten?
Meteen na de eerste massage zal je al wat effect merken in de vorm van meer beweeglijkheid/ afname van pijnklachten. Echter werkt deze massage beter wanneer deze (zeker in het begin) herhaald wordt. Hoe vaak kunnen wij vooraf niet precies zeggen aangezien dit afhankelijk is van de klacht. Gemiddeld behandelen we 1 tot 3-4 keer in totaal. 

Locatie: Mini & Mom Eindhoven

Wil je een massage bij klachten boeken?
Omdat onze volle aandacht uitgaat naar de klant is het voor ons niet altijd mogelijk om de telefoon aan te nemen daarom heeft WhatsApp de voorkeur. WhatsApp: 040-3690131.
Ook is het mogelijk om via onderstaand formulier een afspraak in te plannen. 

Lotte

“Ik kijk naar wat er nodig is om jouw klacht te verhelpen, dit maakt iedere behandeling uniek.”

30 Minuten

Behandeling van 1 zone.
Keuze uit: benen, rug, nek/schouders

60 Minuten

Behandeling van 2 zones.
Keuze uit: benen, rug, nek/schouders

Maak een afspraak voor een massage bij klachten

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Mini & Mom