Waarom bindweefselmassage bij cellulite?

effectieve massage

Verbetert cellulite

Verbetert de doorbloeding

Strakkere huid

Mooie benen

Door hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap is er meer kans op Cellulite. Een minder goede doorbloeding van het huidweefsel zorgt voor deze “sinaasappelhuid”.

Cellulite verbetert vaak niet vanzelf of door alleen gezonde voeding en beweging.  Hierdoor zul je ook na je zwangerschap nog last hebben van Cellulite. 

bindweefselmassage bij Cellulite

Heb jij last vast cellulite? Misschien is dit tijdens je zwangerschap ontstaan of had je voor je zwangerschap al last van Cellulite? Gelukkig is er iets aan te doen!

Met onze Bindweefselmassage verbeteren we de doorbloeding zodat vetcellen worden afgebroken en afvalstoffen beter afgevoerd worden. De huidstructuur wordt gladder en strakker. Dit resulteert in mooie benen. De bindweefselmasage kan al tijdens of na je zwangerschap worden uitgevoerd.

Praktische info

Hoe vaak doe je een bindweefselmassage bij Cellulite?

Meteen na de eerste bindweefselmassage zal je al wat verschil zien, maar voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Dit is per persoon verschillend en ook afhankelijk van de staat van het bindweefsel op het moment van start. Meestal zijn er ongeveer 6 bindweefsel massages nodig voor het beste resultaat. Daarna houd je het bij met 1 behandeling in de maand. 

30 Minuten

Behandeling van 1 zone.
Keuze uit: billen of zijkant benen
€65,-

60 Minuten

Behandeling van 2 zones.
Bovenbenen volledig
symbool 99 roze (1.5 x 1.5 cm) (80 x 80 px)

Onze Masseurs

Lotte

Waarom een cellulite massage?

  • Effectieve massage
  • Verbetert Cellulite
  • Verbetert de doorbloeding
  • Strakkere huid
  • Mooie benen

Wanneer doe je een bindweefselmassage bij cellulite?

Vaak ontstaat Cellulite tijdens de zwangerschap. Dit heeft te maken met de hormonale veranderingen. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je hiervoor al last had van Cellulite en of is het door de zwangerschap erger geworden. Tijd dus om er iets aan te doen!

Door onze gespecialiseerde kennis van het zwangere lichaam is het ook mogelijk om zowel tijdens als na je zwangerschap een bindweefselmassage voor Cellulite te doen. Het is tenslotte nooit te laat voor mooie benen! 

Een cellulite behandeling boeken?

Omdat onze volle aandacht uitgaat naar de klant is het voor ons niet altijd mogelijk om de telefoon aan te nemen daarom heeft WhatsApp de voorkeur. WhatsApp: 040-3690131.

Ook is het mogelijk om via onderstaand formulier een afspraak in te plannen, wij zullen dan contact met je opnemen. 

Maak een afspraak voor een bindweefsel massage
tijdens of na je zwangerschap

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Mini & Mom