Babymassage Eindhoven

Een cursus baby babymassage

Vanaf 6 weken

Privé of duo cursus

Inclusief massageolie

En reader 

Baby’s vinden het heel fijn om lichamelijk contact te hebben met hun ouders. Door de aanraking bij babymassage stimuleer je de geborgenheid, je laat je kindje weten dat hij of zij er mag zijn. Je baby voelt zich zo welkom, aanvaard, vertrouwd en zelfverzekerd. Aanraking is daarom erg belangrijk in de ontwikkeling van je kindje. Via aanraking doormiddel van babymassage leert je baby dat het goed is om contact te hebben. 

De cursus babymassage is bedoelt voor baby’tjes vanaf 6 weken tot ongeveer 10 maanden (kruipleeftijd) en wordt op onze locatie in Eindhoven gegeven.

Je eigen baby'tje masseren

Met de cursus babymassage leer je je eigen baby te masseren. Dit is een heerlijk ontspannen bezigheid voor jullie samen waardoor je de band tussen jullie beide nog sterker maakt. Babymassage is daarnaast ook zeer goed toe te passen bij: buikkrampjes, onrustig baby’s, overstrekken, moeilijk slapen en spanning.

De babymassage die je leert is volgens de Shantala babymassage methode. Dit is een gemakkelijk toe te passen babymassage die oorspronkelijk uit India komt.

Meer dan alleen massage

Tijdens de cursus babymassage komen er naast de massage zelf nog vele andere onderwerpen aan bod zodat jij en je baby elkaar nog beter leren begrijpen. Je leert onder andere meer over:

– Babytaal 
– Vermoeidheidssignalen van je baby
– Handgebaren van je baby

Het leuke van de babymassage is dat je echt even contact kunt maken met je baby. Als je je baby’tje ziet genieten geeft jou dit een warm gevoel, hier wordt je namelijk echt blij van.

Prive cursus

Mijn voorkeur is om een cursus babymassage privé te volgen: Een cursus babymassage met andere mama’s en baby’s is natuurlijk super gezellig, maar voor je baby zijn dit te ontzettend veel prikkels waardoor ze zich niet volledig kunnen ontspannen. Door de cursus babymassage privé te volgen neem je deze prikkels weg, dit zorgt ervoor dat het echt een rustig momentje voor jullie samen is. Daarnaast kun je zelf een dag en tijd kiezen die voor jullie het beste uitkomt

Duo cursus

Kom gezellig samen met een vriendin de duo cursus babymassage volgen. Dit zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer omdat jullie elkaar al kennen.

Privé cursus babymassage

3x 50 minuten
€150,-

Duo cursus babymassage

3x 50-60 minuten
€120,-p.p.

Maak een afspraak voor babymassage

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Mini & Mom