Babymassage Eindhoven

Een cursus babymassage: Leer je eigen babytje te masseren

Waarom babymassage bij Mini & Mom

Vanaf 6 weken

Privé of duo cursus

Aandacht voor jou en je baby

Inclusief massageolie

100% natuurlijke olie

Baby’s vinden het heel fijn om lichamelijk contact te hebben met hun ouders. Door de aanraking bij babymassage stimuleer je de geborgenheid, je laat je kindje weten dat hij of zij er mag zijn. Je baby voelt zich zo welkom, aanvaard, vertrouwd en zelfverzekerd. Aanraking is daarom erg belangrijk in de ontwikkeling van je kindje. Via aanraking doormiddel van babymassage leert je baby dat het goed is om contact te hebben. 

De cursus babymassage is bedoelt voor baby’tjes vanaf 6 weken tot ongeveer 9 maanden (kruipleeftijd), maar hoe vroeger je begint hoe prettiger vaak ;). De cursus babymassage  wordt op onze locatie in Eindhoven gegeven. 

Je eigen baby'tje masseren

Met de cursus babymassage leer je je eigen baby te masseren. Dit is een heerlijk ontspannen bezigheid voor jullie samen waardoor je de band tussen jullie beide nog sterker maakt. Babymassage is daarnaast ook zeer goed toe te passen bij: buikkrampjes, onrustig baby’s, overstrekken, moeilijk slapen en spanning.

De babymassage die je leert is volgens de Shantala babymassage methode. Dit is een gemakkelijk toe te passen babymassage die oorspronkelijk uit India komt.

Babymassage bij Mini & Mom

Samen met je baby’tje volg je de cursus babymassage bij ons. In 1,5 uur tijd leer je hoe je jouw babytje kan masseren. Je ontvangt van ons bij de cursus altijd een flesje van onze eigen 100% natuurlijke massageolie, helemaal passend voor het tere baby huidje. Maar we masseren ook de handjes van je baby’tje, wel zo fijn als deze niet vol chemische stoffen zitten als ze de handjes in het mondje stoppen 😉 
Daarnaast krijg je een reader met daarin de massage grepen uitgewerkt en nog vele andere onderwerpen zodat jij en je baby elkaar nog beter leren begrijpen. Je leest onder andere meer over:

– Babytaal 
– Vermoeidheidssignalen van je baby
– Handgebaren van je baby

Het leuke van onze cursus babymassage is dat je echt even contact kunt maken met je baby. Als je je baby’tje ziet genieten geeft jou dit een warm gevoel, hier word je namelijk echt blij van.

Prive cursus

Mijn voorkeur is om een cursus babymassage privé te volgen: Een cursus babymassage met andere mama’s en baby’s is natuurlijk super gezellig, maar voor je baby zijn dit ontzettend veel prikkels waardoor ze zich niet volledig kunnen ontspannen. Door de cursus babymassage privé te volgen neem je deze prikkels weg, dit zorgt ervoor dat het echt een rustig momentje voor jullie samen is. Daarnaast  heb ik alle tijd voor jou zodat ik me volledig op jullie kan focussen. 

Duo cursus

Kom gezellig samen met je partner zodat jullie beide de massage kunnen leren. Of kom samen met een vriendin en jullie babytjes de duo cursus babymassage volgen. Dit zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer omdat jullie elkaar al kennen.

Cursus door:

Privé cursus babymassage (1 ouder)

1 ouder ongeveer 1,5 uur
Symbool 120 groen (1.5 x 1.5 cm) (80 x 80 px)

Duo cursus babymassage (2 ouders)

2 ouders ongeveer 2 uur (prijs per persoon)

Maak een afspraak voor babymassage

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Mini & Mom