Zwangerschaps- bindweefselmassage Eindhoven

Een zwangerschapsmassage bij klachten

bindweefselmassage

Waarom bindweefselmassage tijdens de zwangerschap?

Effectieve massage

Tijdens je zwangerschap

vermindert klachten

rug, schouders, nek en bekken

vocht afdrijvend

goede nachtrust

Door onze gespecialiseerde kennis van het zwangere lichaam en verschillende massage technieken hebben wij speciale therapeutische zwangerschapsmassages kunnen ontwikkelen. Deze therapeutische zwangerschapsmassage is geen ontspanningsmassage maar een effectieve massage bij zwangerschapsgerelateerde klachten.

Bindweefselmassage bij rug, bekken, schouder/nek klachten

Veel gehoorde zwangerschaps klachten zijn last van de (onder) rug, schouders/nek, hoofdpijn en pijn in de bekkenregio. Maar ook met andere klachten ben je uiteraard welkom!

Met onze bindweefselmassage, speciaal ontwikkeld voor tijdens de zwangerschap, kunnen wij verlichting van de pijn geven. 

Praktische info

Hoe vaak doe je een  bindweefselmassage tijdens je zwangerschap?
Meteen na de eerste massage zal je al wat effect merken in de vorm van meer beweeglijkheid/ afname van pijnklachten. Echter werkt deze massage beter wanneer deze (zeker in het begin) herhaald wordt. Hoe vaak kunnen wij vooraf niet precies zeggen aangezien dit afhankelijk is van de klacht. Gemiddeld behandelen we 1 tot 3-4 keer in totaal. 

30 Minuten

Behandeling van:
Een kortere behandeling voor bijvoorbeeld nek/schouders of kuiten
€65,-

60 Minuten

Behandeling van:
Bekkenklachten, rugklachten, hoofdpijnklachten
symbool 99 roze (1.5 x 1.5 cm) (80 x 80 px)

Onze Masseurs

Lotte

“Ik kijk naar wat er nodig is om jouw klacht te verhelpen, dit maakt iedere behandeling uniek.”

Ervaring van de klant

Eline: “Met flinke bekkenklachten ben ik bij de bekkentherapeut geweest. Helaas hielp dit niet. Ik kon zelfs niet meer slapen van de pijn. Toen ik bij Lotte kwam voor een zwangerschapsmassage (bij klachten) liep ik naar buiten en het voelde al meteen beter. Sindsdien zijn mijn klachten zo goed als over en slaap ik heerlijk”.

Bindweefselmassage bij bekkenklachten

Wist je dat 1 op de 5 zwangere vrouwen last heeft van haar bekken tijdens de zwangerschap? Dat dit veel voorkomt wil zeker niet zeggen dat bekkenklachten bij de zwangerschap horen. 
Bekkenklachten zijn heel erg vervelend maar gelukkig is hier vaak iets aan te doen. Met onze bindweefselmassage boeken we ontzettend veel resultaat. Vaak voel je de verlichting van de klachten al direct na 1 behandeling. 

bindweefselmassage tijdens je zwangerschap

Hormonen (zeker tijdens de zwangerschap) kunnen de kwaliteit van je bindweefsel verminderen. Dit heeft verklevingen tot gevolg. Bindweefsel dat hard aanvoelt onder de huid kan zorgen voor een verhoogde spierspanning en “knopen”  in de spieren. Door het bindweefsel te masseren en los te maken wordt de doorbloeding weer op gang gebracht en verminderen deze klachten.

Een massage boeken bij zwangerschapsklachten?

Wil je een zwangerschapsmassage boeken?

Omdat onze volle aandacht uitgaat naar de klant is het voor ons niet altijd mogelijk om de telefoon aan te nemen daarom heeft WhatsApp de voorkeur. WhatsApp: 040-3690131.
Ook is het mogelijk om via onderstaand formulier een afspraak in te plannen, wij zullen dan contact met je opnemen. 

Maak een afspraak voor een zwangerschapsmassage bij klachten

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Mini & Mom

Reviews

Evie
Read More
Tijdens mijn zwangerschap had ik last van mijn onderrug en billen. De massages hebben mij heel goed geholpen zodat ik pijn vrij de zwangerschap verder door ben gekomen. Bedankt!
Janneke
Read More
Dit had ik veel eerder moeten doen! Ik liep al maanden rond met flinke bekken- en heupklachten, was al bij de fysio geweest, maar nog steeds deed elke stap pijn. Al na 1 bindweefselmassage waren de meeste klachten weg! Ik ben heel blij dat ik nu de laatste weken van mijn zwangerschap (bijna) pijnvrij ben. Echt een aanrader!
Neeltje
Read More
Ik was bang om vanaf 26 weken zwangerschap met (bekken)klachten door te moeten en uiteindelijk op de bank te belanden maar gelukkig was dit echt niet nodig! De behandelingen hebben echt zo goed geholpen dat ik de rest van mijn zwangerschap pijnloos en actief door ben gekomen. Daarbij een soepele bevalling gehad (in tegenstelling tot mijn eerste bevalling) zonder klachten 😃.
Shalini
Read More
You aren't a doctor but a magican. I feel such less pain now. Thanks.
Gerda
Read More
Ik was op zoek naar een zwangerschapsmassage in Eindhoven nav hoofdpijn die al 3 weken aanhield en erger werd. Het zijn geen kinderachtige massages.. maar wat ben ik blij dat ik heb doorgezet! Ook later voor mijn bekken. Het kost wel wat meer dan ik gewend ben, maar het resultaat is er ook naar! Zwanger zijn en structureel pijn aan je bekken/rug ed. hoeft echt niet! Dat heeft mini & mom mij wel bewezen! En eigenlijk.... denk ik dat ik hiermee veel last heb voorkomen voor ná de bevalling... dan kom ik ook zeker terug!
Mirthe
Read More
Rond de 30 weken zwangerschap kreeg ik erg last van mijn rug en krampen in mijn kuiten. Lotte van Mini and Mom heeft mij 2 keer geholpen doormiddel van een bindweefsel massage. Hierna heb ik geen last meer gehad! Nu inmiddels 37 weken zwanger en heb ik nergens meer last van! Echt een aanrader!
Fabienne
Read More
Vandaag een bindweefsel massage gehad voor mijn onderrug. Ik ben nu 27 weken zwanger en met een peuter van 2 jaar beginnen de kwaaltjes toch wel te komen, na de behandeling voelde ik direct opluchting en opstaan en gaan zitten doet al veel minder zeer. Ik kan nu al niet wachten tot mijn volgende behandeling!
Previous
Next