Zwangerschaps- bindweefselmassage Eindhoven

Een zwangerschapsmassage bij klachten

bindweefselmassage

Een effectieve massage

Tijdens je zwangerschap

Vermindert rug, nek en bekkenklachten

Bij vasthouden van vocht 

Door onze gespecialiseerde kennis van het zwangere lichaam en verschillende massage technieken hebben wij speciale therapeutische zwangerschapsmassages kunnen ontwikkelen. Deze therapeutische zwangerschapsmassage is geen ontspanningsmassage maar een effectieve massage bij zwangerschapsgerelateerde klachten.

bindweefselmassage tijdens je zwangerschap

Hormonen (zeker tijdens de zwangerschap) kunnen de kwaliteit van je bindweefsel verminderen. Dit heeft verklevingen tot gevolg. Bindweefsel dat hard aanvoelt onder de huid kan zorgen voor een verhoogde spierspanning en “knopen”  in de spieren. Door het bindweefsel te masseren en los te maken wordt de doorbloeding weer op gang gebracht en verminderen deze klachten.

Bindweefselmassage bij rug, bekken, schouder/nek klachten

Een veel gehoorde klacht in de zwangerschap is last van de (onder) rug, schouders/nek klachten in de bekkenregio. 

Met onze bindweefselmassage speciaal voor tijdens de zwangerschap kunnen wij verlichting van de pijn geven. Naast verlichting van pijn merk je vaak meteen al effect in de vorm van meer beweeglijkheid.

Bindweefselmassage bij vastouden van vocht

Het vasthouden van vocht is een van de veel gehoorde klachten in de zwangerschap. Met onze therapeutische bindweefsel- en afdrijvende massagetechnieken kunnen we het vocht afvoeren en de bloedcirculatie in dit gebied verbeteren. Dit helpt tegen het vasthouden van vocht maar ook tegen rusteloze benen.

Praktische informatie

Hoe vaak doe je een  bindweefselmassage tijdens je zwangerschap?

Meteen na de eerste massage zal je al wat effect merken in de vorm van meer beweeglijkheid/ afname van pijnklachten. Echter werkt deze massage beter wanneer deze (in het begin) met regelmaat gegeven wordt. Voor het beste resultaat zijn ongeveer 6 massages nodig. 

 Locatie: Mini & Mom Eindhoven, Heezerweg 343.

Wil je een zwangerschapsmassage boeken?
Vul dan onderstaand formulier in zodat we samen een afspraak in kunnen plannen. Bellen voor een afspraak mag natuurlijk ook op 040-3690131. 

Lotte

30 Minuten

Behandeling van 1 zone.
Keuze uit: benen, rug, nek/schouders
€45,-

60 Minuten

Behandeling van 2 zones.
Keuze uit: benen, rug, nek/schouders
€90,-

Maak een afspraak voor een bindweefselmassage

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Mini & Mom