Wanneer voetreflex rondom je zwangerschap?

effectief

Bij klachten

ontspannend

Overtijd behandeling

Stuitligging

Herstel

  • Voetreflex tijdens en na je zwangerschap
  • In Eindhoven
  • Zeer ervaren voetreflex therapeut
  •  Vaak (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering

Reflexologie oftewel voetreflex is een eeuwenoude massagemethode via drukpunten en reflexzones in de voeten. De drukpunten en reflexzones staan in contact met organen en lichaamsdelen.  Door deze punten op de voet te stimuleren worden eventuele blokkades opgeheven en wordt je zelfherstellend vermogen aangesproken. Voetreflex wordt toegepast voor een optimale gezondheid bij zwangerschap, bevalling en herstel na de geboorte

De ontspannen voetreflexmassage rondom de zwangerschap doet jou als (aanstaande) mama en je baby’tje op vele manieren goed!

Voetreflex bij zwangerschaps klachten

Voetreflex helpt je de hormonen tijdens je zwangerschap in balans te houden en geeft goede resultaten geeft bij zwangerschapsklachten.  Denk hierbij aan; misselijkheid, maagzuur, vermoeidheid, krampen, harde buiken, blaasontsteking, terugkerende verkoudheden, obstipatie, oedeem, hoge en lage bloeddruk.

Voetreflex voor ontspanning

Voetreflex rondom de zwangerschap is mede door de ontspannen behandeling voor vele klachten inzetbaar.  Zo ook bij problemen als stress, slaapproblemen en emotionele problematiek.  Het blijft bijzonder hoe diepgaand de ontspanning is tijdens en na een voetreflexbehandeling. De behandeling is daardoor ook heel prettig om preventief in te zetten.

Overtijds-behandeling voetreflex

Ben jij de 40 weken zwangerschap gepasseerd en helemaal klaar voor de komst van je baby?  Als je overtijd bent komt er een punt dat je met je verloskundige of gynaecoloog in overleg gaat over je opties: afwachten, strippen of medisch in te leiden. De bevalling opwekken via voetreflex is ook een methode, juist een zachte manier om de baring uit te nodigen. Zeker als je zo natuurlijk mogelijk wil bevallen. Voetreflex werkt namelijk via ontspanning en zorgt voor de aanmaak van hormonen om de bevalling te kunnen starten.

voetreflex na je bevalling

Na de geboorte van de baby kan voetreflex ervoor zorgen dat je sneller herstelt van je zwangerschap en bevalling. Zowel mentaal als fysiek. Voetreflex wordt veelal ingezet bij een postnatale depressie, of ter voorkoming daarvan. De voetreflexbehandeling zorgt voor ondersteuning bij jouw herstel. Denk aan fysieke klachten maar ook aan vermoeidheidsklachten. 

Praktische informatie

Hoe vaak doe je een voetreflex behandeling
Meteen na de eerste voetreflex behandeling kun je al effecten merken zoals bijvoorbeeld een diepgaande ontspanning. Voor de ultieme boost raden wij aan om zeker 2 tot 3 keer te behandelen afhankelijk van de situatie/klacht. Dit bespreek je met onze voetreflextherapeut. Locatie: Mini & Mom Eindhoven, Accumulatorstraat 1.

Kosten: 87 euro per behandeling

Wat zijn de kosten van een voetreflex behandeling? 
De voetreflexbehandeling duurt één uur. De eerste keer dat je komt doen we altijd een korte intake om zo je klacht in kaart te brengen en het behandelplan te kunnen samenstellen.

Wil je een voetreflex behandeling boeken?
Kim is iedere dinsdagochtend bij Mini & Mom.  De plekjes gaan hard! Een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in zodat we samen een afspraak in kunnen plannen. 

Vergoeding vanuit de verzekering
Voetreflex valt onder de aanvullende verzekering, alternatieve geneeswijze. Afhankelijk van jouw polisvoorwaarden worden de behandelingen (deels) vergoed. Check dit bij jouw zorgverzekering. Je betaalt het factuurbedrag aan Mini & Mom en dient zélf de factuur in bij je zorgverzekeraar. Eventuele vergoeding gaat NIET van het eigen risico af. 

Voetreflex-zwanger-kim

Maak een afspraak voor een voetreflexmassage

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Mini & Mom