Mama en Baby workout

Een workout voor mama en baby

sporten met baby Eindhoven

Waarom de mama en baby workout?

Mama en baby

sportief

fun

samen sporten

Genieten

uitdagend

De tijd vliegt! Een cliché misschien maar helaas wel zo waar! Voor je het weet is je schattige kleine baby’tje een dreumes. Vergeet daarom niet alles uit de babytijd te halen en te genieten samen. Maar ja, wat kun je nu doen met je baby’tje?

Nou wij hebben hele leuke workouts samengesteld waarin je samen met je baby het sporten na je bevalling weer op kunt pakken. Gegarandeerd fun voor twee met babyfitness! Geloof ons: dit is de leukste manier van sporten na je bevalling! Een lekkere pittige workout voor mama terwijl je baby’tje geniet van jouw bewegingen in de draagzak. Heerlijk toch?

Sporten met je baby

Deze workout is een echte workout voor jou als mama, maar je doet hem samen met je baby’tje. Je baby is echt onderdeel van de oefeningen en dat vindt hij fantastisch. 

Wat doen we in de workout met je baby?

Tijdens de mama- baby workout sport je samen met je baby’tje. Het zijn sportieve lessen waarin je de oefeningen echt samen uitvoert. Voor het eerste gedeelte van de workout gebruiken we onze speciale baby band. Een draaghulp voor jou, maar het geeft ook extra comfort voor jou en je baby. Jullie gaan dan samen aan de slag met oefeningen als bijvoorbeeld squats en lunges.

Anders dan bij de draag workout doen we in het tweede gedeelte van de les oefeningen op de mat. Hierbij is je baby een onderdeel van de oefening, als een soort gewichtje. Klink heftig maar is zo leuk!  De baby’s vinden het fantastisch! 

Niet alleen voor mama maar ook voor jouw baby'tje

Hoewel het echt een lekker sportieve workout voor mama is geniet jouw baby ook volop. Die lachjes op het gezichtje zijn zo leuk! Daar doe je het toch voor?

Iedere les wordt afgesloten met leuke oefeningen voor de baby’s zelf, een ontspannen moment voor jullie samen. 

Lestijden

Helaas wordt deze les op het moment niet gegeven. Benieuwd wanneer deze workout met je baby weer op het rooster komt? 

Wel geven wij iedere zaterdagochtend om 10 uur de draagworkout voor jou samen met je baby! 

LERARESSEN

Demi