Menu Sluiten

Babyfitness: De allerleukste workout

De tijd vliegt! Een cliché misschien maar helaas wel zo waar! Voor je het weet is je schattige kleine baby’tje een dreumes. Vergeet daarom niet alles uit de babytijd te halen en te genieten samen. Voor je het weet is het te laat! Maar ja, wat kun je nu doen met je baby’tje?

Kom samen met je baby sporten in onze Baby Gym in Eindhoven!

Wij hebben een hele leuke mama-baby workout samengesteld. Gegarandeerd fun voor twee met babyfitness!
Wat houdt het in? Tijdens onze wekelijkse workout sport je samen met je baby’tje. Het zijn sportieve lessen waarin je de oefeningen samen uitvoert. We werken aan mama’s conditie en spierkracht met veel aandacht voor het herstel van de buikspieren en bekkenbodem. Goed voor mama en goed voor de ontwikkeling van de babytje. 
 
Geloof ons: dit is de leukste manier van sporten na je bevalling! Ondanks dat het een pittige workout is zul je haast niet merken dat je aan het sporten bent en houd je het sporten beter vol omdat je babytje er zo van geniet!  Iedere les sluiten we af met leuke oefeningen voor je baby’tje. Zo is je babytje heerlijk ontspannen en kan daarna lekker gaan slapen (en slapen, dat doen ze goed na de les!).
 

Groepsles babyfitness

De workout wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 8 mama’s, zo is er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. 

*Lestijden: Iedere woensdag en zaterdag ochtend om 10.00 uur

Heb weer tijd om te sporten

Een van de grootste redenen dat vrouwen de extra kilo’s van de zwangerschap niet verliezen is simpelweg het gebrek aan tijd om te sporten. Maar geen tijd is geen excuus,  je hoeft tenslotte geen oppas te regelen voor je baby. Je baby’tje is namelijk onderdeel van de workout. 

Veel gestelde vragen

Hoe oud moet mijn baby zijn? Tussen de 3 en 10 maanden (ongeveer). Het is belangrijk dat je baby het hoofdje goed rechtop kan houden om deel te nemen aan de lessen. 
Waarom tot 10 maanden?  De leeftijd is bij benadering. Na 10 maanden kan het lastig zijn om je baby bij je te houden omdat hij of zij vrolijk rond kruipt. Je bent dan waarschijnlijk meer bezig met het bij je houden van je kleine dan met de les. 
Mijn baby huilt veel, kan ik wel deelnemen? Regelmatig krijgen wij deze vraag. Maar baby’tjes worden juist heel rustig van de workout! Ze genieten echt van de aandacht en de bewegingen van mama! 
Is mijn baby niet te zwaar? Wat het gewicht van je babytje ook is, dit is eigenlijk nooit te zwaar. We kunnen de oefeningen altijd aanpassen zodat iedere mama samen met haar baby’tje kan deelnemen.

Iedere baby is natuurlijk anders, twijfel je of je al mee kan doen? Vraag ons gerust om advies. 

Wist je dat we naast de babyfitness ook nog babymassage aanbieden? Neem een kijkje op deze pagina voor alle informatie!