Menu Sluiten

Postnatale- Mama massage

Je hebt een kleintje, gefeliciteerd! 

In de fase na je bevalling is het erg belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Alleen als je ook goed voor jezelf zorgt, kan je er ook voor je baby zijn en de zorg voor je baby dragen. 

Je lichaam heeft een hele prestatie geleverd tijdens de zwangerschap en bevalling (of keizersnede). In deze postnatale fase is ontspanning en herstel dan ook heel belangrijk en hard nodig. 

Met een postnatale massage kan geeft je jezelf even bewust wat ontspanning om zo beter te kunnen herstellen. 

  • Zo stimuleert een postnatale massage de doorbloeding wat het herstel te bevordert.
  • Massage zorgt voor een hogere afgifte van het hormoon Oxytocine wat een positief effect heeft op het geven van borstvoeding. 
  • Misschien vind je in de post-natale fase weinig mentale rust omdat veel van je aandacht naar je baby gaat. Doormiddel van een postnatale massage geeft je bewust wat aandacht aan jezelf.
  • Je schouders en nek kunnen wel wat extra aandacht gebruiken doordat ze vermoeid en/of stijf kunnen zijn door het vele tillen en het geven van borstvoeding. Dit kan de massage voor je verlichten zodat je je weer vrij kan bewegen.

Een postnatale massage helpt je om te ontspannen en je herstel te bespoedigen. Laat even voor je zorgen en plaats van zelf te zorgen. Dit zal je een enorme boost als mama geven! 

Heb je specifieke wensen en/of klachten? Dan horen wij het heel graag. 

Praktische informatie

Locatie: Mini & Mom Eindhoven

Duur massage: 60 minuten 
Kosten: 65,- euro 
Duur Massage: 90 minuten 
Kosten: 90,- euro 

Wil je een ontspannende postnatale massage boeken? Vul dan onderstaand formulier in zodat we samen een afspraak in kunnen plannen. Maar bellen kan ook: 040-369131

 

Maak een afspraak voor een postnatale- mama massage

Klik hier voor ons privacybeleid